INA Delta Rally uvjetuje izmjene u autobusnom prometu

INA Delta Rally uvjetuje izmjene u autobusnom prometu
Automobilistička utrka INA Delta Rally, koja će se održavati u petak i subotu, 7. i 8. lipnja, uvjetuje izmjene na pojedinim autobusnim linijama terminala Glavni kolodvor, kao i na autobusnim linijama 263 (Dubec – Sesvete – Kašina - Planina Gornja) te 140 (Mihaljevac – Sljeme).

U petak, 7. lipnja, od 16 do 24 sata, autobusne linije terminala Glavni kolodvor prometovat će izmijenjenim trasama u oba smjera.

Autobusi linija 166 (Glavni kolodvor – Donji Dragonožec), 221 (Glavni kolodvor – Travno), 234 (Glavni kolodvor – Kajzerica – Lanište), 241 (Glavni kolodvor - Veliko Polje), 242 (Glavni kolodvor - Podbrežje), 268 (Glavni kolodvor – Velika Gorica), 310 (Glavni kolodvor – Petrovina), 311 (Glavni kolodvor – Cerovski vrh) i 330 (Glavni kolodvor – Velika Gorica - brza linija), vozit će sa Glavnog kolodvora Ulicom Hrvatske bratske zajednice, skrenuti lijevo na Slavonsku aveniju, desno na Držićevu, desno na Aveniju Dubrovnik te lijevo na Aveniju Većeslava Holjevca i nastaviti uobičajenim trasama do krajnjih odredišta.

Za vrijeme posebne organizacije prometa, autobusi će iz smjera Glavnog kolodvora koristiti stajalište Nacionalna i sveučilišna knjižnica na jugoistočnoj strani raskrižja Ulice Hrvatske bratske zajednice i Slavonske avenije, a u smjeru Glavnog kolodvora stajalište Muzej suvremene umjetnosti na jugoistočnoj strani raskrižja Avenije Dubrovnik i Avenije Većeslava Holjevca.

Autobusne linije 219 (Glavni kolodvor – Sloboština), 220 (Glavni kolodvor – Dugave) i 229 (Glavni kolodvor – Odra – Mala Mlaka), prometuju s Glavnog kolodvora Ulicom Hrvatske bratske zajednice, skreću lijevo na Slavonsku aveniju, desno na Aveniju Marina Držića, desno na Aveniju Dubrovnik, zatim skreću lijevo na Ulicu Savezne Republike Njemačke otkuda nastavljaju uobičajenim trasama.

Iz smjera Glavnog kolodvora privremeno će se koristiti stajalište Nacionalna i sveučilišna knjižnica na jugoistočnoj strani raskrižja Ulice Hrvatske bratske zajednice i Slavonske avenije, a u smjeru Glavnog kolodvora stajalište Središće na jugoistočnoj strani raskrižja Avenije Dubrovnik i Ulice SR Njemačke.

Pri povratku autobusi prometuju istim izmijenjenim trasama.

Nastavak utrke u subotu, 8. lipnja, uvjetuje obustavu autobusne linije 140 (Mihaljevac – Sljeme), u vremenu od 9 do 19 sati, dok će linija 263 (Dubec - Sesvete - Kašina - Planina Gornja), u vremenu od 10 do 18 sati, biti skraćena te će autobusi prometovati do stajališta Kašina-okretište. U smjeru Dupca polasci će se ostvarivati prema voznom redu.
Top