Linija 146 zaobilazi zonu radova
Autobusna linija 146 (Reljkovićeva – Malešnica – Jankomir) će od ponedjeljka 4. ožujka u 8 sati do ponedjeljka 11. ožujka prometovati izmijenjenom trasom u oba smjera zbog radova koji uvjetuju zabranu za prometovanje dijelom Stenjevečke ceste, od Ulice I. B. Mažuranić do Samoborske ceste.

Autobusi će iz Reljkovićeve voziti redovnom trasom do raskrižja ulica I.B. Mažuranić i Marina Tartaglie gdje će skretati desnu u Ulicu Marina Tartaglie, a zatim lijevo na Samoborsku cestu i dalje redovnom trasom do Jankomira.

U povratku iz Jankomira linija će prometovati redovnom trasom do raskrižja Samoborske ceste i Ulice Hrvatskih branitelja gdje će nastaviti ravno Samoborskom cestom iz koje će skretati desno u Ulicu Marina Tartaglie, a zatim lijevo u u Ulicu I.B. Mažuranić i dalje redovnom trasom do Reljkovićeve.

Za vrijeme privremene regulacije prometa, stajalište Stenjevečka neće biti u funkciji, a stajalište Marina Tartaglie u smjeru Jankomira bit će izmješteno u Ulicu Marina Tartaglie preko puta kućnog broja 20.

Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.
Top