Veseli božićni tramvaj od 1. prosinca ponovno na zagrebačkim ulicama

Veseli božićni tramvaj od 1. prosinca ponovno na zagrebačkim ulicama
Veseli božićni tramvaj krenut će u subotu, 1. prosinca na prvu ovogodišnju vožnju. Sve do 6. siječnja iduće godine, najveseliji tramvaj svakodnevno će prolaziti zagrebačkim ulicama i razveseljavati sve, a posebice naše najmlađe sugrađane.  

Dugogodišnja ZET-ova priredba uključuje vožnju turističkim tramvajem kroz gradsko središte, a sve one koji se odluče sudjelovati u polusatnoj bajkovitoj vožnji s Djedom Božićnjakom i njegovim društvom očekuje pregršt zabave, smijeha i, naravno, prigodni pokloni.

Polazna stanica Veselog božićnog tramvaja je na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića, a vozi preko Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije te Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca do polazne stanice u Praškoj.

Tramvaj će voziti radnim danom od 16 do 19 sati, a polasci će se ostvarivati svakih 30 minuta. U dane vikenda tramvaj vozi od 10 do 14 sati i od 16 do 19 sati.

Karte će se moći kupiti na polaznom stajalištu po cijeni od 25 kuna. Na Božić i Novu Godinu, Veseli božićni tramvaj neće voziti, na Badnjak i Staru godinu vožnje će završavati u 14 sati, dok će 26. prosinca radno vrijeme biti kao vikendom.

Adventsko ozračje svojim će muziciranjem obogatiti i Puhački orkestar ZET, koji će u Veselom božićnom tramvaju nastupiti u ponedjeljak (10. prosinca), četvrtak (13. prosinca) i četvrtak (20. prosinca) s početkom u 19.30 sati. A osim u Veselom božićnom tramvaju, Puhački orkestar ZET održat će i dva Adventska koncerta na Trgu bana Josipa Jelačića - u nedjelju i ponedjeljak (16. i 17. prosinca) s početkom u 19 sati.
 
Povedite svoje najmlađe na vožnje veselim božićnim tramvajem kako bi doživjeli pravu čaroliju Adventa u Zagrebu!

Top