Linija 132 vozi skraćeno zbog radova
Autobusna linija 132 (Savski most – Goli Breg – Brezovica), od četvrtka, 27. lipnja, u 8 sati, do ranih jutarnjih sati ponedjeljka, 15. srpnja, prometovat će djelomično izmijenjenom trasom, odnosno skraćeno.

Izmjene na liniji uvjetuje sanacije kolnika, odnosno zatvaranje dijela Ulice Mirka Bedeka i Ulice Zastavnice.

Autobusi će od Savskog mosta, prometovati uobičajenom trasom do raskrižja  Karlovačke i Brezovičke ceste, skretat će lijevo na Brezovičku cestu, odnosno desno u Golobrešku ulicu, nastavit će vožnju Gornjodemerskom i Ulicom Mirka Bedeka te će dolaziti do krajnjeg stajališta, odnosno okretišta školskog autobusa kod Ulice Pilinka, u Hrvatskom Leskovcu.

Iz Hrvatskog Leskovca, linija će prometovati Ulicom Mirka Bedeka, zatim će skrenuti lijevo u Ulicu Klanjec, kao i u Demerje, nastavit će kroz Gornjodemersku i Golobrešku ulicu, desno će skretati i u Desprimsku ulicu, kako bi Brezovičkom cestom i prolaskom pored škole u Brezovici, autobusi došli do Karlovačke ceste i uobičajenom trasom nastavili do krajnjeg odredišta na Savskom mostu.

Iznimno, u utorak 9. srpnja od 8:30 sati do ranih jutarnjih sati srijede, 10. srpnja, zbog asfaltiranja Ulice Mirka Bedeka, autobusi će se privremeno okretati na parkiralištu u zoni raskrižja Ulice Mirka Bedeka i Leskovački brijeg ( južno od pruge HŽ ) gdje će se uspostaviti i privremeno početno – krajnje stajalište.

Polasci iz Hrvatskog Leskovca biti će identični polascima iz Brezovice.

Za vrijeme obilaznog prometovanja autobusi navedene linije koristiti će sva usputna stajališta.


Korisnike molimo za razumijevanje.
Top