Linije 206 i 223 voze obilazno prema Dubravi
Zbog radova u Grižanskoj ulici, na dijelu od Ulice Križnog puta do Ulice Hrvatskog proljeća, autobusi linija 206 (Dubrava – Miroševec) i 223 (Dubrava – Trnovčica - Dubec) će od utorka, 2. travnja do petka, 31. svibnja u 20 sati, prometovati djelomično izmijenjenim trasama u smjeru terminala Dubrava:

Linija 206:
  • Miroševec - redovnom trasom do raskrižja Aleje Tišine i Ulice Rudolfa Kolaka – Ulica Rudolfa Kolaka – Ljubijska ulica – Avenija Dubrava i dalje redovnom trasom do terminala Dubrava.
Autobusi linijne 206 neće se zaustavljati na stajalištima u Grižanskoj ulici prema Aveniji Dubrava, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na  stajalištima u Ulici Rudolfa Kolaka i Ljubijskoj ulici.

Linija 223:
 
  • Dubec - redovnom trasom do raskrižja Koledinečke i Dankovečke ulice – Dankovečka ulica – Avenija Dubrava i dalje redovnom trasom do terminala Dubrava.
Autobusi linije 223 neće koristiti stajalište u Grižanskoj ulici, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na stajalištu u Dankovečkoj ulici.

Iz terminala Dubrava, autobusi linija 206 i 223 prometovat će redovnim trasama do Miroševca, odnosno Dupca. 

Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.
Top