05. srpnja 2019.

Radovi uvjetuju izmjene na linijama 101, 102 i 105

Radovi uvjetuju izmjene na linijama 101, 102 i 105

Radovi koji će se obavljati na dijelu Nazorove ulice, od Zamenhoffove ulice do Tuškanca, od ponedjeljka, 8. srpnja u 7 sati do četvrtka, 18. srpnja u 8 sati, uvjetuju izmjene u prometovanju autobusnih linija 101 (Britanski trg – Gornje Prekrižje), 102 (Britanski trg - Mihaljevac) i 105 (Kaptol – Britanski trg).

Na liniji 101 bit će u primjeni novi, korigirani vozni red radnim danima, dok se subotom i nedjeljom vremena polazaka autobusa neće mijenjati.
Novi, privremeni vozni red možete pročitati ovdje, a bit će objavljen i na početno - krajnjim stajalištima.

Linija 102 će prometovati izmijenjenom trasom:

  • Britanski trg - Pantovčak – Gornje Prekrižje u smjeru Šestina i dalje redovnom trasom do Mihaljevca.
U povratku prema Britanskom trgu autobus će voziti trasom:
  • Mihaljevac - redovnom trasom do raskrižja ulica Gornje Prekrižje i Pantovčak - Pantovčak – Britanski trg.
Zbog izmijenjene trase autobusi neće opsluživati stajališta Donje Prekrižje, Gornje Prekrižje 55, Gornje Prekrižje 40, Cmrok, kao ni stajališta u Nazorovoj ulici i Tuškancu, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na svim usputnim stajalištima.

Vozni red autobusne linije 102 se neće mijenjati.

Linija 105:

Autobusi će iz Kaptola u smjeru Britanskog trga prometovati redovnom trasom, ali skraćeno do raskrižja Tuškanac i Nazorove ulice gdje će biti privremeno okretište.

U povratku prema Kaptolu, autobusi linije 105 će s privremenog polazišta na raskrižju Tuškanca i Nazorove ulice voziti trasom:
  • Tuškanac – Gornje Prekrižje – okretanje na raskrižju Gornje Prekrižje/Pantovčak –  (natrag u smjeru Cmroka ) - Gornje Prekrižje – Jurjevska ulica i dalje redovnom trasom do Kaptola.
Za vrijeme izvođenja radova autobusi neće koristiti stajališta u Nazorovoj ulici i na Britanskom trgu, dok će se na izmijenjenom dijelu trase uspostaviti privremena stajališta u zonama raskrižja Nazorove ulice i Tuškanca, zatim Tuškanca i Jurjevska ulice te ulica Gornje Prekrižje i Pantovčak.

Tijekom privremene regulacije prometa, na liniji 105 će biti u primjeni novi, privremeni vozni red koji možete pročitati ovdje, a bit će objavljen i na početno - krajnjim stajalištima. 

Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.

Top