Besplatni godišnji kuponi za 2018. godinu
Kako je ranije i najavljeno, temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba, započelo je izdavanje kupona i za osobe s invaliditetom koje nisu zaposlene te za članove obitelji smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

Podsjećamo, na prodajnim mjestima dostupni su i besplatni godišnji kuponi za 2018. godinu za umirovljenike čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno, kao i za osobe starije od 65 godina, koje nisu korisnici mirovine i čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno te za korisnike koji imaju status roditelja njegovatelja. Ista pogodnost dostupna je još od početka siječnja i za dobrovoljne darivatelje krvi.

Za sve korisnike koji ostvaruju pravo na besplatan prijevoz i nalaze se u elektroničkom sustavu, preuzimanje kupona je dostupno na svim prodajnim mjestima ZET-a te na kioscima iNovina.

Valjanost kupona izdanih za 2017. godinu, produljena je do 15. veljače, a nakon tog datuma sve korisničke skupine trebaju imati odgovarajuću kartu za vožnju.
Top