Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Radovi na trasi linije 218

Autobusna linija 218 Glavni kolodvor – Savica - Borovje, od srijede, 8. ožujka, prometovat će izmijenjenom trasom zbog radova u Ulici I. gardijske brigade Tigrovi, na dijelu od Velikogoričke ulice do Ulice Bože i Nikole Bionde.

Autobus će s terminala Glavni kolodovor voziti uobičajenom trasom do okretnice Borovje, nastaviti do raskrižja Velikogoričke i Lekeničke ulice te Lekeničkom ulicom voziti  do privremenog početno – krajnjeg stajališta koje će se uspostaviti na parkiralištu nasuprot zgrade u Ulici I. gardijske brigade Tigrovi, kod kućnog broja 25.
S privremenog početno - krajnjeg stajališta, autobus će Lekeničkom ulicom dolaziti do raskrižja s Ulicom Frana Krste Frankopana kojom će voziti do Ulice grada Chicaga i nastaviti dalje redovnom trasom do Glavnog kolodvora.

Postojeće autobusno stajalište u Ulici I. gardijske brigade Tigrovi bit će izvan funkcije, a privremeno će se na izmijenjenom dijelu trase uspostaviti stajalište u Lekeničkoj ulici, i to u zoni raskrižja s Velikogoričkom ulicom.

Raspored vožnje ostaje nepromijenjen.

Završetak radova očekuje se u ranim jutarnjim satima utorka, 14. ožujka.