Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Autobusna linija 280 od subote uobičajenom trasom

Završeni su radovi na asfaltiranju Dobrodolske ulice te će autobusna linija 280 Dubec - Sesvete - Šimunčevec, od subote, 25. ožujka, prometovati uobičajenom trasom.Sukladno radovima u Dobrodolskoj ulici te zahtjevima putnika, kako bi se osigurala čim kvalitetnija usluga javnoga prijevoza, od srijede, 9. studenoga, od 9 sati, autobusna linija 280 (Dubec - Šimunčevec) bit će produžena do Šiletića gdje će se okretati i vraćati u smjeru Dupca.

Iz Dupca, autobus će prometovati uobičajenom trasom do raskrižja Vugrovečke ceste i Dobrodolske ulice, nastaviti Vugrovečkom cestom, Zlatarskom ulicom, Ulicom Augusta Šenoe, skrenuti lijevo u Slatinsku ulicu te nastaviti vožnju Ulicom Đure Popovića kroz Šimunčevec i Mudifaje do Šiletića. Istom trasom autobus će prometovati i pri povratku.

Autobus se neće zaustavljati na usputnim stajalištima izmijenjenog dijela trase.
 


Autobusna linija 280 (Dubec - Šimunčevec) bit će preusmjerena od srijede, 2. studenoga, od 8 sati, do očekivanog završetka radova u ponedjeljak, 13. ožujka, zbog radova koji uvjetuju zatvaranje Dobrodolske ulice, na dijelu od mosta na potoku Vuger do Šimunčevečke ulice.

Autobusi će iz Dupca prometovati uobičajenom trasom do raskrižja Vugrovečke ceste i Dobrodolske ulice, nastaviti ravno Vugrovečkom cestom, Zlatarskom ulicom, Ulicom Augusta Šenoe, skrenuti lijevo u Slatinsku ulicu te voziti Ulicom Đure Popovića do Šimunčevca.

Pri povratku autobus će prometovati istom uobičajenom trasom.

Autobusi se neće zaustavljati na stajalištima izmijenjenog dijela trase.