Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Nastavak radova na trasi linije 168

Nastavak radova u Ježdovečkoj ulici uvjetuje obustavu prometa na dijelu od Ježdovečkog odvojka do raskrižja s Kerestinečkom cestom. U skladu s time, od ponedjeljka, 12. lipnja, do očekivanog završetka radova u ponedjeljak, 26. lipnja, autobusna linija 168 Savski most - Ježdovec - Prečko prometovat će na dvije privremene relacije.

Jedna linija će prometovati na relaciji Prečko - Ježdovec (nadvožnjak) - Prečko, a autobusi će se u Ježdovcu okretati u zoni raskrižja Ježdovečke ulice i Kerestinečke ceste.
Druga linija će prometovati na relaciji Savski most - Ježdovec (raspelo) - Savski most te će se autobusi u Ježdovcu okretati kod raskrižja Ježdovečke ulice i Ježdovečkog odvojka, kod raspela.
Završeno :

Autobusna linija 168 Prečko - Ježdovec (raspelo) - Prečko, od srijede, 7. lipnja, od 10 sati, privremeno će prometovati skraćeno do raskrižja Ježdovečke ulice i Ulice Vukasi te će prometovati na relaciji Prečko - Ježdovec (Vukasi) - Prečko. Razlog navedenog skraćenja trase su radovi uređenja kolnika Ježdovečke ulice, na dijelu od Aerodroma Lučko do Ulice Vukasi.
Vozni red ostaje nepromijenjen.
Nakon I. faze radova zbog koje autobusna linija 168 prometuje skraćeno do ponedjeljka, 5. lipnja, nastavlja se II. faza radova koja obuhvaća uređenje kolnika Ježdovečke ulice, na dijelu od Aerodroma Lučko do odvojka Ježdovečke ulice, u zoni raspela.
U skladu s II. fazom, od ponedjeljka, 5. lipnja, od 4 sata, privremeno se uspostavljaju dvije autobusne linije:
  • 168 Prečko - Ježdovec (raspelo) - Prečko
  • 168 Savski most - Ježdovec (Aerodrom Lučko) - Savski most

Zbog radova koji uvjetuju obustavu prometa Ježdovečkom cestom, na dijelu od raskrižja s Puškarićevom ulicom do Aerodroma Lučko, od srijede, 31. svibnja, do jutarnjeg polaska autobusa u ponedjeljak, 5. lipnja, autobusna linija 168  Savski most – Ježdovec - Prečko prometovat će skraćenom na relaciji Prečko - Ježdovec (Aerodrom Lučko) - Prečko.

Za vrijeme radova primjenjivat će se novi vozni red koji će biti objavljen na početno - krajnjim stajališta.