Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Subvencije Vlade za učenike srednjih škola

Zagrebački električni tramvaj od danas, 11. rujna,  izdaje mjesečne kupone za rujan koje sufinancira Vlada Republike Hrvatske.

Odluka Vlade tiče se tzv. MEĐUMJESNOG prijevoza.  Konkretna mjesta i naselja na koja se ta prava odnose definirana su, uz relacije prijevoza, na razini cijele Hrvatske.
       

Uz ovjeren zahtjev za izdavanje pretplatne karte, ukoliko istu još nemaju, učenici koji su prošle godine ostvarivali pravo na subvencionirani prijevoz za ovu školsku godinu ne trebaju priložiti Potvrdu, jer se nalaze na Popisu korisnika.
       
Novi korisnici prijevoza prilažu Potvrdu ovjerenu od strane škole te potpisanu od strane roditelja. Nepotpune Potvrde neće se zaprimati.
Učenici koji su kupili mjesečne kupone za rujan po punoj cijeni, bit će o povratu sredstava obaviješteni uskoro.

Podsjećamo, učenici koji su tijekom rujna platili puni iznos mjesečne karte, a ostvarili su pravo na sufinanciranje, mogu samo do kraja rujna tražiti povrat sredstava u ZET-u, Ozaljska 105 (šalteri 3 i 4; ponedjeljkom, srijedom i petkom od 07,30-15,00 sati  te utorkom  i četvrtkom od 7.30 do 18.00 sati), uz predočenje računa i pretplatne karte.

Popis naselja za sufinancirani prijevoz učenika - Grad Zagreb

Popis naselja za sufinancirani prijevoz učenika - izdvojeno prometno područje ZET-a