Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Produljenje učeničkih i studentskih profila i na kioscima...

Učenici osnovnih i srednjih škola te studenti, valjanost postojećih pretplatnih karata za tekuću školsku i akademsku godinu mogu produljiti i na kioscima Tiska i iNovina!
 
Nakon što je ZET ostvario povezanost s elektroničkom bazom podataka polaznika zagrebačkih osnovnih i srednjih škola (e-Maticom), kao i sa studentskom bazom (ISAK), usluga produljenja profila omogućena je i na svim kioscima Tiska i iNovina koji prodaju karte za zagrebački javni prijevoz.
 
Podsjetimo, produljenje korisničkog profila u skladu s tekućom školskom i akademskom godinom preduvjet je za kupnju pretplatnog kupona po povlaštenoj cijeni. Do realizacije ove suradnje svi su učenici i studenti trebali dolaziti isključivo na neko od prodajnih mjesta ZET-a kako bi im se produljio status.
 
Poštujući osobne podatke korisnika, kao i sve zakonske propise, ugovornim partnerima omogućeno je isključivo automatsko dodjeljivanje statusa kroz zaštićeni računalni sustav i nema mogućnosti uvida u informacije o putniku.
 
Korisnici koji prvi put izrađuju pretplatnu kartu ZET-a to mogu i dalje učiniti isključivo u ZET-ovim prodavaonicama, uz uobičajenu dokumentaciju.

Napominjemo, kako Zagrebački električni tramvaj preuzima postojeće podatke iz elektroničkih baza (e-Matica i ISAK).

Ukoliko se netko od korisnika ne nalazi u sustavu, za produljenje profila postojećih pretplatnih karata, također je potrebno predati ovjeren Zahtjev ZET-a.