Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Izmjene na trasi linije 221

Radovi i zatvaranje južnog kolnika Ukrajinske ulice uvjetuju izmjene na trasi autobusne linije 221 Glavni kolodvor - Travno.

Počevši od utorka, 19. travnja, od 7 sati, autobusi će u polascima prema Travnom prometovati djelomično izmijenjenom trasom.

Iz smjera Glavnog kolodvora, autobusi će prometovati uobičajenom trasom do raskrižja Islandske ulice i Ulice Savezne Republike Njemačke, nastaviti desno Ulicom Savezne Republike Njemačke, skrenuti lijevo u Vatikansku ulicu te desno u Ulicu Božidara Magovca odakle nastavljaju uobičajenom trasom do početno-krajnjeg stajališta.

Dodatne izmjene na trasi uvode se od četvrtka, 21. travnja, od 9 sati, kada će autobusi iz smjera Glavnog kolodvora prometovati redovnom trasom do raskrižja Islandske ulice i Ulice Savezne Republike Njemačke, nastaviti desno Ulicom Savezne Republike Njemačke, zatim skrenuti lijevo u Vatikansku ulicu, lijevo u Sarajevsku ulicu odakle skreću opet lijevo u Ukrajinsku ulicu i nastavljaju vožnju uobičajenom trasom do krajnjeg odredišta.

U smjeru Glavnog kolodvora autobusi prometuju uobičajenom trasom.

Na izmijenjenom dijelu trase, autobusi će se prema potrebi zaustavljati na usputnim stajalištima, a privremeno se neće koristiti stajališta Božidara Magovca, Dječji vrtić te od petka, 22. travnja i stajalište Božidara Magovca 111.

Završetak radova očekuje se u jutarnjim satima nedjelje, 24. travnja.