Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Autobusima prema Novom Zagrebu obilazno

Autobusne linije 166, 219, 220, 221, 229, 268, 310, 311, 313 i 330 od ponedjeljka, 8. kolovoza, poslije 8.00 sati, do jutarnjih sati utorka, 16. kolovoza, zbog radova na zapadnom kolniku Avenije Većeslava Holjevca, prometovat će djelomično izmijenjenom trasom s terminala Glavni kolodvor.

Navedene autobusne linije prometovat će obilazno, Ulicom Hrvatske bratske zajednice, nastaviti Slavonskom avenijom, Avenijom Marina Držića, preko Mosta mladosti do Avenije Dubrovnik te dalje redovnim trasama.

Prema Glavnom kolodvoru linije će prometovati redovnim trasama!

Autobusi će se zaustavljati na stajalištu „Nacionalna i Sveučilišna knjižnica“ na Slavonskoj aveniji, smjer istok, bez zaustavljanja na ostalim usputnim stajalištima, sve do povratka na svoje redovite trase.

Autobusi linije 234 (Glavni kolodvor - Kajzerica - Lanište), u oba će smjera voziti djelomično izmijenjenom trasom.
S treminala Glavni kolodvor, autobusi će uobičajenom trasom dolaziti do raskrižja Ulice Hrvatske bratske zajednice i Slavonske avenije, nastavit će vožnju Slavonskom avenijom, Avenijom Marina Držića, prolazit će Mostom mladosti do Avenije Dubrovnik i skretati desno u Cimermanovu ulicu, kako bi svojom uobičajenom trasom nastavili vožnju do krajnjeg odredišta u Laništu.

U povratku iz Laništa, linija će prometovati redovito do raskrižja Cimermanove i Antalove ulice, nastavit će vožnju Cimermanovom ulicom, Avenijama Dubrovnik i Većeslava Holjevca te dalje svojom uobičajenom trasom do terminala Glavni kolodvor.

Autobusi linije 234, također će se zaustavljati na stajalištu "Nacionalna i sveučilišna knjižnica" na Slavonskoj aveniji i to u smjeru Laništa, no usputnog će zaustavljanja u smjeru Glavnog kolodvora biti i u neposrednoj blizini raskrižja Cimermanove i Antalove ulice. 
Istovremeno, privremeno će se ukinuti stajališta u Antalovoj ulici. 

Ljubazno molimo za razumijevanje!