Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Blagdan Velike Gospe uz izmjene u prometu

Tijekom proštenja koje se tradicionalno povodom blagdana Velike Gospe, održava ispred crkve u Stenjevcu i u svetištu Majke Božje Remetske, autobusi linija 119 (Črnomerec - Podsused most), 146 (Črnomerec - Malešnica - Jankomir) i 203 (Svetice - Vinec - Krematorij) vozit će izmijenjenim trasama, odnosno skraćeno.

Izmjene na linijama 119 i 146 započet će u poslijepodnevnim satima nedjelje 14. kolovoza, a primjenjivat će se do večernjih sati ponedjeljka, 15. kolovoza.

Autobusi linije 119 vozit će uobičajenom trasom do raskrižja Ilice i Vrapčanske ceste, no umjesto Samoborskom cestom do krajneg odredišta u Podsusedu dolazit će Alejom Bologne.

Autobusna linija 146 prometovat će skraćeno do raskrižja Ulice I. B. Mažuranić i Stenjevečke ulice (rotor). 
Ulazno, odnosno izlazno stajalište bit će u Ulici I. B. Mažuranić i to u smjeru grada.

Autobusi linije 203 na blagdan Velike Gospe, od 9 sati vozit će skraćeno do Ulice Vinec.

U ponedjeljak, 15. kolovoza, autobusi linija 172 (Črnomerec - Zaprešić), 176 (Črnomerec - Gornja Bistra) i 177 (Črnomerec - Poljanica - Gornja Bistra) tijekom dana zaustavljat će se i na stajalištu Gospodska, u oba smjera.

Podsjećamo, na blagdan Velike Gospe, u ponedjeljak, 15. kolovoza, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni raspored vožnje.