Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Linija 132 mijenja trasu zbog radova


*Unatoč očekivanom završetku radova u ponedjeljak, 5. rujna, radovi se nastavljaju do daljnjega.
 Od ponedjeljka, 29. kolovoza, od 7 sati, autobusi će se u Hrvatskom Leskovcu privremeno okretati na parkiralištu u zoni raskrižja Ulica Mirka Bedeka i Leskovačkog brijega  (  južno od pruge HŽ ), gdje će se uspostaviti  privremeno početno – krajnje stajalište.
Izgradnja kanalizacije uvjetuje obustavu prometa  na dijelu Ulice Mirka Bedeka i Ulice Zastavnice, i to u zoni od Hojnikove do Biljanske ulice.

Stoga će od četvrtka, 23. lipnja,  autobusna linija 132 (Savski most – Goli Breg – Brezovica) prometovati izmijenjenom trasom.

Sa terminala Savski most, autobusi prometuju uobičajenom trasom do raskrižja Remetinečke ceste i Ulice dr. Luje Naletilića, nastavljaju Naletilićevom, skreću desno u Prigradsku ulicu te prometuju Brezovičkom cestom i Golobreškom ulicom otkuda nastavljaju uobičajenom trasom do Hrvatskog Leskovca.

Iz Hrvatskog Leskovca, autobusi će prometovati uobičajenom trasom do raskrižja Prigradske ulice i Brezovičke ceste, nastaviti Prigradskom ulicom, Ulicom dr. Luje Naletilića te skrenuti desno na Remetinečku cesti  otkuda prometuju uobičajenom trasom do terminala Savski most.

Na izmijenjenom dijelu trase uspostavit će se obostrano stajalište na Prigradskoj cesti, u zoni raskrižja s Brezovičkom cestom, a autobusi će se prema potrebi zaustavljati i na svim usputnim stajalištima drugih linija.

Autobusi će u polascima iz Hrvatskog Leskovca polazit u vremenima kao iz Brezovice, dok se vremena polazaka sa terminala Savski most ne mijenjaju.