Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Izmjene na linijama 160, 163 i 166

Autobusne linije 160 (Savski most - Lipnica - Havidić Selo), 163 (Savski most - Donji Trpuci - Gornji Trpuci) i 166 (Glavni kolodvor - Donji Dragonožec) od ponedjeljka, 19. rujna od 11 sati, prometovat će djelomično izmijenjenom trasom i to zbog obustave prometa Donjodragonožečkom cestom, na dijelu od Ulice Pod Stoborom do Turopoljske ceste.

Izmjene u prometu uvjetuje uređenje kolnika, a autobusi će zaobilaziti zonu radova.

Autobusne linije 160 i 163 prometovat će uobičajenom trasom do raskrižja Donjodragonožečke ceste i Ulice Pod Stoborom, nastavit će vožnju Ulicom Pod Stoborom, skretat će desno na Turopoljsku cestu te će redovnom trasom nastaviti prema Lipnici, odnosno Gornjim Trpucima.
U povratku će autobusi voziti istom trasom, a na Turopoljskoj cesti uspostavit će se privremena stajališta i to u neposrednoj blizini raskrižja s Donjodragonožečkom cestom.

Autobusi linije 166 vozit će uobičajenom trasom do raskrižja Turopoljske ceste i Ulice Pod Stoborom, skretat će desno u Ulicu Pod Stoborom, gdje će "kod Kapelice", biti privremeno izlazno, odnosno početno stajalište.

Završetak radova očekuje se u kasnim večernjim satima srijede,  22. rujna.

Napominjemo, kako će već u četvrtak ujutro započeti  radovi i na dijelu Obreške ceste, a linije 160 i 163 od 8 će sati prometovati uz nove izmjene!


Cijenjene korisnike molimo za razumijevanje.