Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Radovi uvjetuju izmjene na linjama 159, 160 i 163

Autobusne linije 159 (Savski most - Strmec Odranski), 160 (Savski most - Lipnica - Havidić Selo) i 163 (Savski most - Donji Trpuci - Gornji Trpuci) od četvrtka 22. rujna od 8 sati, prometovat će djelomično izmijenjenom trasom i to zbog radova, odnosno obustave prometa dijelom Obreške ceste, na dionici od Prigradske ulice do Strmečke ceste.

Izmjene u prometu uvjetuje uređenje kolnika, a autobusi će zaobilaziti zonu radova te će od Savskog mosta, voziti Jadranskim mostom, Remetinečkom cestom i Ulicom dr. Luje Naletilića, nastavit će ravno Sisačkom cestom, skretati desno na Sisačku cestu odvojak IV, zatim će Ulicom Remetinečkih žrtava, Čorovom i Češkom ulicom dolaziti do lijevog skretanja u Obrešku, kako bi uobičajenom trasom nastavili do krajnjeg odredišta.

Autobusi linija 159, 160 i 163 neće se zaustavljati na usputnim stajalištima sve do povratka na redovne trase, no na Sisačkoj cesti, odmah nakon raskrižja s Ulicom dr. Luje Naletilića uspostavit će se privremeno obostrano stajalište.

Kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost područjem kojim uobičajeno prometuju spomenute linije, tijekom radova, uspostavit će se i izvanredna autobusna linija 158 (Savski most - Dupci).

Završetak radova očekuje se u poslijepodnevnim satima nedjelje 25. rujna.

Ljubazno molimo za razumijevanje.