Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Autobusna linija 168 od 14. studenoga uobičajenom trasom

Završetak radova na Ježdovečkoj cesti i povratak autobusne linije 168 na uobičajenu trasu očekuje se u jutarnjim satima ponedjeljka, 14. studenoga.

Autobusna linija 168 vozit će prema rasporedu vožnje koji je vrijedio prije početka radova.
Zbog nastavka radova na Ježdovečkoj cesti, ukida se autobusna linija 195 ( Savski most - Blato), a uspostavlja se linija 168 Prečko - Ježdovec (nadvožnjak) te privremena linija 168 Savski most - Ježdovec ( do raskrižja Ježdovećke i Ulice Vukasi).Zbog asfaltiranja Ježdovečke ulice, na dijelu od "Sportskog centra Lučko" do Ježdovečke 13 (Aerodrom Lučko), od utorka, 30. kolovoza, od 8 sati, obustavlja se promet spomenutom dionicom.

Za vrijeme radova, ukida se autobusna linija 168 Savski most Ježdovec (Aerodrom Lučko), a kako bi se osigurala kvalitetna prometna povezanost, uspostavlja se linija 195 Savski most - Blato koja će se okretati kod oteretnog kanala u Blatu.Od srijede, 3. kolovoza, od 7 sati, nastavljaju se radovi na izgradnji sabirnog kanala koji privremeno onemogućuju prometovanje autobusa na dijelu Ježdovečke ulice, od Aerodroma "Lučko", do raskrižja s Kerestinečkom cestom

Privremena linija 168 Prečko – Ježdovec bit će skraćena do autobusnog stajališta Ježdovec nadvožnjak.

Uspostavit će se privremena linija 168 Savski most – Ježdovec (Aerodrom "Lučko").

Privremena autobusna linija 195 Savski most – Blato se ukida.

Primjenjivat će se privremeni vozni redovi koji će biti dostupni na početno – krajnjim stajalištima i na internetskoj stranici.

___________________________________________________________________________________________________


Zbog treće faze izgradnje sabirnog kanala, počevši od utorka, 26. srpnja, od 7 sati, autobusna linija 168 (Savski most - Ježdovec - Prečko), prometovat će skraćeno na relaciji od Prečkog do raskrižja Ježdovečke ulice i Ulice Vukasi.

Završetak treće faze radova očekuje se u ponedjeljak, 8. kolovoza, u 7 sati.Izgradnja sabirnog kanala onemogućuje prometovanje Ježdovečkom ulicom i to na dijelu od raskrižja s Puškarićevom ulicom do raskrižja s Ježdovečkim odvojkom.

Stoga će od srijede, 27. travnja, od 7 sati, do očekivanog završetka radova u četvrtak, 1. rujna, autobusna linija 168 (Savski most - Ježdovec - Prečko) biti skraćena te će prometovati na relaciji od Prečkog do Ježdovca, odnosno do raskrižja Ježdovečke ulice i Ježdovečkog odvojka.

Za vrijeme radova primjenjivat će se novi vozni red.