Nastavak rekonstrukcije tramvajske pruge Mihaljevac - Dolje


Nastavlja se rekonstrukcija tramvajske pruge Mihaljevac - Dolje te se umjesto najavljenog završetka u ponedjeljak, 10. srpnja, završetak radova očekuje u subotu, 29. srpnja.
Umjesto tramvaja linije 15 i dalje prometuje privremena autobusna linija 233A (Mihaljevac - Bliznec), kao i autobusna supstitucija tramvaja noćne linije 33.Zbog rekonstrukcije tramvajske pruge Mihaljevac - Dolje, od četvrtka, 16. veljače, do očekivanog završetka radova u ponedjeljak, 10. srpnja, tramvajska linija 15 neće prometovati.

Kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost, za vrijeme radova uvodi se privremena autobusna linija 233A Mihaljevac - Bliznec, koja će prometovati od Mihaljevca, Gračanskom cestom do raskrižja Markuševečke ceste i Ulice Klinovec, te istom trasom u povratku.
 
Autobus će se zaustavljati na svim usputnim redovnim stajalištima, izuzev na stajalištu Kamenarski breg, u smjeru Mihaljevca, zbog sigurnosnih razloga.
 
Polazno stajalište u smjeru Mihaljevca bit će stajalište Bačun.17.3.2017.

Na autobusnim linijama 233 Mihaljevac - Markuševec i 233A Mihaljevac - Bliznec, od ponedjeljka, 20. ožujka, radnim danom mijenjaju se i uvode novi polasci s ciljem boljeg usklađivanja i povezivanja obje linije.