• *Pozivamo sve korisnike koji ostvaruju pravo na besplatan prijevoz prema bilo kojoj osnovi da što prije preuzmu svoje pretplatne kupone za tekuću godinu!*

kartica_logo

 

Elektronička naplata prijevoza novi je i suvremeniji način plaćanja usluge prijevoza putnika, korištenjem pretplatnih ili vrijednosnih karata u ZET-ovim vozilima.

Namijenjena je svim korisnicima javnog prijevoza. Sve dosadašnje pokazne karte zamjenjuju se novim kartama. Elektronička naplata prijevoza obuhvaća i korisnike besplatnog prijevoza koji će to pravo moći ostvariti samo uz ZET karticu. 

Vrste karata

Pretplatna kartaPretplatna karta zamjenjuje godišnji, odnosno mjesečni pokaz. Namijenjena je svima koji se svakodnevno koriste uslugom prijevoza.

To je personalizirana kartica s fotografijom korisnika te njegovim imenom i prezimenom.

Kartica vrijedi 3,5 godine od dana izdavanja, bez obzira na promjene u statusu korisnika. U tom roku može se nadopunjavati mjesečnim, odnosno godišnjim pretplatnim kuponima, sukladno uvjetima iz Cjenika ZET-a.

Pretplatna karta može se koristiti i kao vrijednosna karta nadoplatom novčanog iznosa, najviše do 1000 kuna.                                                                                  pročitaj više

 

Vrijednosna kartaVrijednosna karta vrijedi za sve zone i linije i prenosiva je na druge korisnike. Može se kupiti na prodajnim mjestima ZET-a i kioscima ugovornih partnera (iNovine i Tisak). 

Kupnjom vrijednosne karte po cijeni od 10,00 kuna na prodajnim mjestima ZET-a ili kod ugovornih partnera, kupac određuje novčani iznos nadoplate, do najviše 1000 kuna, raspoloživ za plaćanje usluge prijevoza.

Kartica se može nadopunjavati na prodajnim mjestima ZET-a te kioscima Tiska i iNovina!

Vrijednosnom kartom može se platiti prijevoz za više osoba po cijeni od 10,00 kuna po osobi i zoni, kao i dnevna karta po cijeni od 30,00 kuna.

Plaćanje prijevoza vrijednosnom kartom korisnicima omogućuje vožnju tramvajem, autobusom i uspinjačom, neovisno o smjeru putovanja, 90 minuta u I. te 30 minuta u svakoj sljedećoj zoni.                                                                                   pročitaj više

 

Korisnici pretplatnih i vrijednosnih karata obavezni su prijaviti se prilikom svakog ulaska u vozilo prislanjanjem kartice uz uređaj za registraciju. Nakon prijave na zaslonu aparata pojavit će se obavijest o valjanosti karte.

S vrijednosne karte ponovno će biti naplaćen prijevoz samo ako je isteklo vrijeme predviđeno za putovanje (90 minuta).

 

 

« natrag

ispiši stranicu

Preuzmite sadržaj

Obavijesti

Zahtjevi za izdavanje pretplatnih karata