Besplatne izvanredne linije ZET-a u Noći muzeja

Besplatne izvanredne linije ZET-a u Noći muzeja
Tradicionalna kulturno - turistička manifestacija "Noć muzeja", održat će se u petak, 26. siječnja, a Zagrebački električni tramvaj i ove godine pripremio je besplatne izvanredne linije.

Turistički tramvaj će od 18 sati do 1 sat iza ponoći voziti na muzejskoj liniji kružnom trasom: Trg Republike Hrvatske - Frankopanska - Trg bana Josipa Jelačića - Zrinjevac - Mihanovićeva - Vodnikova - Savska - Trg Republike Hrvatske

Izvanredna autobusna linija uvodi se na relaciji Muzej Mimara - Gornji Grad.  Linija će biti u prometu od 18 sati do 1 sat iza ponoći, a mini autobusi će voziti od Muzeja Mimare na Gornji grad trasom: Frankopanska - Mesnička - Brezovačkog - Matoševa - Jezuitski trg - Opatička - Ilirski trg - Opatička - Trg Svetog Marka - Mesnička - Frankopanska - Muzej Mimara. Polasci će se ostvarivati svakih 10 - 15 minuta. 

Od 18 sati do 1 sat iza ponoći u prometu će biti i izvanredna autobusna linija od Trga Mažuranića do Muzeja suvremene umjetnosti. Polasci s Trga Mažuranića ostvarivat će se od 18 sati svaki puni sat, dok će se polasci od Muzeja suvremene umjetnosti ostvarivati također svaki puni sat, počevši od 18.30, sve do 0.30 sati iza ponoći.

Uspinjača će voziti do 2 sata ujutro!

Prijevoz turističkim tramvajem, kao i na izvanrednim autobusnim linijama i na uspinjači bit će od 18 sati besplatan, dok će se usluga naplaćivati na svim redovnim tramvajskim i autobusnim linijama!
Top