Od subote tramvaji ponovno voze preko Glavnog kolodvora

Od subote tramvaji ponovno voze preko Glavnog kolodvora
U potpunosti su završeni kompleksni popravci i ispitivanja elektroenergetske mreže te će danas od poslijepodnevnih sati ponovno biti uspostavljena uobičajena dinamika prijevozne usluge na svim tramvajskim linijama koje prometuju preko Glavnog kolodvora.

*******************************************************

Zahvaljujući naporima servisnih ekipa, u tijeku su završni zahvati na popravku elektroenergetskog kabela čiji je kvar uzrokovao obustavu tramvajskog prometa preko Glavnog kolodvora.
 
Od subote, 31. prosinca, ponovno će biti uspostavljen tramvajski promet preko Glavnog kolodvora. Linije 1, 2, 4, 6, 8, 9 i 13 vraćaju se na svoje uobičajene trase, no s prilagođenim, odnosno smanjenim intenzitetom polazaka.  
 
Servisne ekipe će i tijekom vikenda nastaviti s radovima, pregledima i ispitivanjima elektroenergetske  infrastrukture, što je preduvjet kako bi se u narednim danima ponovno uspostavila predviđena dinamika prijevozne usluge.
 
Takve kvarove nije moguće predvidjeti niti na njih u cijelosti preventivno utjecati, no za takve situacije ZET ima pripravne servisne ekipe koje su u ovom slučaju još od ranih jutarnjih sati četvrtka na terenu te ulažu iznimne napore kako bi se čim prije uspostavio uobičajen tramvajski promet.
 
Top