Posebna regulacija tramvajskog prometa u utorak

Posebna regulacija tramvajskog prometa u utorak
Zbog prolaska brojnih stranih delegacija koje sudjeluju na parlamentarnom summitu Međunarodne krimske platforme, u jutarnjim satima utorka, 25. listopada očekuju se povremene obustave tramvajskog prometa od središta grada do Nacionalne i sveučilišne biblioteke. 
Tramvajski promet će biti prilagođen odluci policije o zatvaranju pojedinih prometnica prilikom prolaska štićenih kolona te će tramvaji prometovati obilaznim trasama.
Aktualnu situaciju ćemo pratiti i sve izmjene objavljivati na našoj internetskoj stranici https://www.zet.hr/aktualnosti/izmjene-u-prometu/31.

Osim toga, posebna regulacija tramvajskog prometa bit će i u večernjim satima zbog održavanja nogometne utakmice na stadionu Maksimir u 21 sat.
Zbog očekivano velikog broja navijača, ovisno o procjeni prometne policije i stručnih službi ZET-a, uoči kao i nakon utakmice, a iz sigurnosnih razloga očekuje se obustava tramvajskog prometa na dionici od Kvaternikovog trga do Dubrave.
U slučaju obustave prometa Maksimirskom cestom, doći će do izmjena i skraćivanja autobusnih linija terminala Svetice.
Također, iz sigurnosnih razloga, postoji mogućnost obustave prometa i Zvonimirovom ulicom do Borongaja, što može utjecati na tramvajske i autobusne linije terminala Borongaj.
Uz tramvajske i autobusne koridore bit će raspoređeno prometno osoblje ZET-a koje će osiguravati prometnu povezanost sukladno prohodnosti trasa.
Top