Dinamove zvijezde razveselile putnike Veselog božićnog tramvaja

Dinamove zvijezde razveselile putnike Veselog božićnog tramvaja
Dva prepoznatljiva zagrebačka simbola - ZET i Dinamo udružili su snage ovog Adventa i razveselili putnike u Veselom božićnom tramvaju.

U 18 sati na promotivnu vožnju najveselijim i najšarenijim tramvajem u gradu stigli su prošle nedjelje klinci iz Dinamovog pomlatka u pratnji trenera, a pravo je iznenađenje uslijedilo nešto kasnije kada su im se pridružili prvotimci Mislav Oršić, Dani Olmo, Mario Šitum, Damian Kadzior i Luka Ivanušec.

Prava navijačka euforija nastala je tada na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića, gdje je smještena polazna stanica Veselog božićnog tramvaja, a naš domaćin Djed Božićnjak i njegovi vilenjaci dodatno su podgrijavali atmosferu pjevajući navijačke pjesme. 

Dolazak Dinamovih zvijezda izazvao je veliki interes građana, koji su osim fotografiranja i potpisivanja autograma, htjeli igračima zahvaliti na dosadašnjim rezultatima ali i dati pokoji dobronamjerni savjet uoči skorašnje utamice protiv Mancehster Cityja.

Građanima su podijeljeni vaučeri s popustom za Dinamov fan shop i navijačke zastavice kluba, a spomenuti vaučeri i drugi promotivni materijali bit će poklanjani i ubuduće svima onima koji kupe kartu za Veseli božićni tramvaj. 

Najmlađe putnike je, pak, animirala maskota Plavko, koji je svoj dolazak u Veseli božićni tramvaj najavio i za sljedeću nedjelju u vremenu između 13 i 14.30 sati.

Posjetite nas, uživajte u polusatnoj bajkovitoj vožnji i doživite pravu čaroliju Adventa u Zagrebu! 

Vidimo se na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića radnim danom od 16 do 19 sati, a vikendom od 10 do 14 sati i od 16 do 19 sati.

Top