Obilježavanje Tjedna Crvenog križa

08. svibnja 2023.

Obilježavanje Tjedna Crvenog križa

Obilježavanje Tjedna Crvenog križa

ZET se i ove godine pridružio Hrvatskom Crvenom križu u obilježavanju Tjedna Crvenog križa, koji traje od 8. do 15. svibnja.
Na vozilima ZET-a ovog su tjedna postavljene zastavice, čime iskazujemo našu podršku aktivnosti najveće i najstarije humanitarne organizacije na svijetu u pomoći ljudima u nevolji.

Ovime, također, želimo podići svijest građana o važnosti rada Crvenog križa  i skrenuti pozornost na pružanje podrške aktivnostima Crvenog križa.

ZET se ovim putem zahvaljuje svim djelatnicima i volonterima Crvenog križa na njihovom nesebičnom radu, entuzijazmu i predanosti u zaštiti ljudskog dostojanstva. Njihova humanost i velikodušnost nas čini ponosnim, a našu zajednicu čini boljim mjestom za život.

Svjetski dan Crvenog križa ove godine obilježava se pod sloganom "Sve što radimo, radimo od srca", čime se želi naglasiti predanost i posvećenost društva svom radu i osiguravanju pristupa najranjivijima. Bez obzira radi li se o kriznim situacijama ili raseljavanju kao posljedici ratnih zbivanja, Crveni križ u svoj rad s pogođenim stanovništvom uvijek ulaže srce, empatiju i suosjećanje.

Top