25. rujna 2017.

Izmjene na tramvajskim noćnim linijama

Izmjene na tramvajskim noćnim linijama

Noćna linija 31

Zbog sanacije tramvajske skretnice na raskrižju Branimirove i Držićeve, autobus će umjesto tramvaja noćne linije 31 voziti u noćima od utorka, 26. rujna, do jutarnjih sati četvrtka, 28. rujna.

Autobusna supstitucija noćne tramvajske linije 31 ne koristi tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Arena Zagreb i Most mladosti.

Noćna linija 32

Autobus će umjesto tramvaja noćne linije 32 voziti u noćima od ponedjeljka, 25. rujna, do jutarnjeg izlaska tramvaja u srijedu, 27. rujna, kao i u noćima od četvrtka, 28. rujna, do jutarnjih sati subote, 30. rujna, zbog popravak tramvajske pruge  na Savskoj cesti te na raskrižju Draškovićeve i Jurišićeve ulice.

Noćne linije 33 i 34

Zbog popravka tramvajske pruge na raskrižjima Draškovićeve ulice sa Jurišićevom te Vlaškom ulicom, umjesto tramvaja noćnih linija 33 i 34 vozi će autobusi i to u noćima od ponedjeljka, 25. rujna, do jutarnjih sati nedjelje, 1. listopada, dok će zbog popravka tramvajske pruge na Ljubljanici autobus također voziti na noćnoj liniji 34 u noći s nedjelje na ponedjeljak, odnosno s 1. na 2. listopada.

*Objavljeno u ponedjeljak, 25. rujna.

Top