Posebna regulacija prometa zbog dolaska strane delegacije

Posebna regulacija prometa zbog dolaska strane delegacije
Zbog dolaska strane delegacije, u utorak navečer i srijedu tijekom dana (9. i 10. travnja), povremeno će biti na snazi izmijenjeni prometni režim, a očekuju se kratkotrajni zastoji, što će utjecati na linije koje prometuju užim gradskim središtem.

U utorak, 9. travnja oko 20 sati očekuju se kratkotrajni zastoji u autobusnom i tramvajskom prometu zbog prolaska delegacije od Zračne luke preko Avenije Većeslava Holjevca, Ulice grada Vukovara i Savske ceste do hotela Westin.
Autobusna linija 150 (Garaža Tuškanac – Gornji Grad – Trg bana Josipa Jelačića) bit će obustavljena od utorka u 18.30 do srijede u 16.30 sati te će prvi polazak od garaže Tuškanac ostvariti u srijedu u 17 sati.
Također, od 22 sata, pa sve do srijede, 10. travnja do 6 sati, iz sigurnosnih razloga obustavit će se tramvajski promet Jukićevom ulicom te će tramvaji linije 2 voziti preko Trga bana Josipa Jelačića, a izlaz i povratak u spremište obavljat će se preko Zrinjevca.


U srijedu, 10. travnja u vremenu od 9 do 17 sati očekuju se kratkotrajni prekidi tramvajskog prometa u užem dijelu grada kao i na autobusnoj liniji 118 (Trg Mažuranića – Voltino), odnosno na autobusnim linijama terminala Britanski trg
Također, linija 101 (Britanski trg – Gornje Prekrižje), u periodu od 14.30 do 16.30 sati neće čekati polazno vrijeme na okretištu Gornje Prekrižje već će odmah nakon izlaska putnika nastaviti vožnju prema Britanskom trgu.

Iz sigurnosnih razloga, a prema nalogu policije, za vrijeme stajanja vozila u zastoju izvan stajališta, putnici neće moći napuštati vozila. 

Korisnike ljubazno molimo za razumijevanje.
Top