Produljenje valjanosti besplatnih kupona do kraja siječnja!

27. prosinca 2017.

Produljenje valjanosti besplatnih kupona do kraja siječnja!

Produljenje valjanosti besplatnih kupona do kraja siječnja!

Valjanost besplatnih kupona izdanih za 2017. godinu, produljuje se do 31. siječnja 2018. godine, korisnicima koji su to pravo ostvarili temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba.

Produljenje se odnosi na umirovljenike čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno kao i na radno nesposobne osobe koje su korisnici zajamčene minimalne naknade i osobe čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno, a starije su od 65 godina.

Postojeći besplatni kuponi produljuju se i osobama koje imaju status roditelja njegovatelja, dobrovoljnim darivateljima krvi, članovima obitelji smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata te osobama s invaliditetom koje nisu zaposlene.

Započelo je izdavanje besplatnih kupona za 2018. godinu dobrovoljnim darivateljima krvi temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada, a preuzimanje kupona dostupno je na svim prodajnim mjestima ZET-a te na kioscima ugovornih partnera. O početka punjenja kupona za ostale kategorije putnika za 2018. godinu, obavijestit ćemo pravovremeno.

Top