Produljenje valjanosti besplatnih kupona do kraja siječnja!

Produljenje valjanosti besplatnih kupona do kraja siječnja!
Valjanost besplatnih kupona izdanih za 2018. godinu, produljena je do 31. siječnja, 2019. korisnicima koji su to pravo ostvarili temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba.

Produljenje se odnosi na umirovljenike čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno kao i na radno nesposobne osobe koje su korisnici zajamčene minimalne naknade i osobe čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200,00 kuna mjesečno, a starije su od 65 godina.

Postojeći besplatni kuponi produljuju se i osobama koje imaju status roditelja njegovatelja, dobrovoljnim darivateljima krvi i članovima obitelji smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.

Započelo je izdavanje besplatnih kupona za 2019. godinu dobrovoljnim darivateljima krvi temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada, a preuzimanje kupona dostupno je na svim prodajnim mjestima ZET-a te na kioscima ugovornih partnera. 

Iako je za osobe s invaliditetom na svim prodajnim mjestima ZET-a, kioscima Tiska i iNovina, već započelo izdavanje besplatnih godišnjih kupona za 2019. godinu, valjanost ovogodišnjih kupona, također je produljeno do 31. siječnja.

O početku punjenja kupona za ostale kategorije putnika za 2019. godinu, obavijestit ćemo pravovremeno.
Top