Veseli božićni tramvaj od 1. prosinca ponovno na zagrebačkim ulicama

27. studenog 2018.

Veseli božićni tramvaj od 1. prosinca ponovno na zagrebačkim ulicama

Veseli božićni tramvaj od 1. prosinca ponovno na zagrebačkim ulicama

Veseli božićni tramvaj krenut će u subotu, 1. prosinca na prvu ovogodišnju vožnju. Sve do 6. siječnja iduće godine, najveseliji tramvaj svakodnevno će prolaziti zagrebačkim ulicama i razveseljavati sve, a posebice naše najmlađe sugrađane.  

Dugogodišnja ZET-ova priredba uključuje vožnju turističkim tramvajem kroz gradsko središte, a sve one koji se odluče sudjelovati u polusatnoj bajkovitoj vožnji s Djedom Božićnjakom i njegovim društvom očekuje pregršt zabave, smijeha i, naravno, prigodni pokloni.

Polazna stanica Veselog božićnog tramvaja je na uglu Praške i Trga bana Josipa Jelačića, a vozi preko Trga bana Josipa Jelačića, Ilicom do Ulice Republike Austrije te Jukićevom i Mihanovićevom preko Zrinjevca do polazne stanice u Praškoj.

Tramvaj će voziti radnim danom od 16 do 19 sati, a polasci će se ostvarivati svakih 30 minuta. U dane vikenda tramvaj vozi od 10 do 14 sati i od 16 do 19 sati.

Karte će se moći kupiti na polaznom stajalištu po cijeni od 25 kuna. Na Božić i Novu Godinu, Veseli božićni tramvaj neće voziti, na Badnjak i Staru godinu vožnje će završavati u 14 sati, dok će 26. prosinca radno vrijeme biti kao vikendom.

Adventsko ozračje svojim će muziciranjem obogatiti i Puhački orkestar ZET, koji će u Veselom božićnom tramvaju nastupiti u ponedjeljak (10. prosinca), četvrtak (13. prosinca) i četvrtak (20. prosinca) s početkom u 19.30 sati. A osim u Veselom božićnom tramvaju, Puhački orkestar ZET održat će i dva Adventska koncerta na Trgu bana Josipa Jelačića - u nedjelju i ponedjeljak (16. i 17. prosinca) s početkom u 19 sati.
 
Povedite svoje najmlađe na vožnje veselim božićnim tramvajem kako bi doživjeli pravu čaroliju Adventa u Zagrebu!

Top