Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Biciklistička utrka "Tour of Croatia"

Posljednja etapa biciklističk utrke „Tour of Croatia“, održat će se u nedjelju, 24. travnja, zbog čega će se u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivati izvanredna organizacija prijevoza putnika.
 
Biciklisti će u Zagreb stići iz smjera istoka Slavonskom avenijom oko 15.30 sati i nastaviti prema cilju na Trgu Svetog Marka gdje se očekuju oko 16.30 sati.
 
Na trasi kretanja biciklista, mogući su kratkotrajni prekidi prometa.
U užem gradskom središtu, od 14.30 do 17 sati, tramvajske linije koje prometuju središnim gradskim trgom, vozit će obilazno preko Glavnog kolodvora.
 
Autobusne linije 106 Kaptol - Mirogoj - Krematorij, 201 Kaptol - Kvaternikov trg i 226 Kaptol - Remete - Svetice, prema potrebi će se od 15.15 sati preusmjeravati sa raskrižja Grškovićeve ulice i Ulice Medveščak desno na Ulicu Medveščak te na Mirogojsku cestu odakle će nastaviti uobičajenim trasama. Planirani polazak linije 105 Kaptol - Britanski trg, u 16 sati, bit će skraćen do Cmroka te će stoga i uobičajeni polazak sa Kaptola u 16.30 sati biti ostvaren sa Cmroka.
 
Prometne službe ZET-a pratit će situaciju na terenu i koordinirati promet kako bi se, unatoč izmjenama, osigurala što bolja prometna povezanost.