Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Produljuju se radovi na trasi linije 133

Umjesto očekivanog završetka radova u večernjim satima subote, 13. kolovoza, radovi se nastavljaju do srijede, 17. kolovoza.Podsjećamo, autobusna linija 133 (Savski most - Sveta Klara - Čehi) od srijede, 15. lipnja, prometuje izmijenjenom trasom i to zbog izgradnje odvodnog kanala koja onemogućuje nesmetan prolazak autobusa na dijelu Utinjske ulice u Svetoj Klari.

Od Savskog mosta, autobusi voze uobičajenom trasom do raskrižja Remetinečke ceste i Ulice Savski gaj put XIII., nastavljaju Remetinečkom cestom, Ulicom dr. Luje Naletilića i Sisačkom cestom, skreću lijevo u Mrkšinu ulicu, zatim voze Svetoklarskom i Utinjskom ulicom, kako bi se okrenuli na obližnjim prometnicama, odnosno u zoni stambenih objekata Utinjske ulice kod kućnog broja 3 i nastavili uobičajenom trasom do krajnjeg odredišta u Čehima. 

U polascima iz Čeha autobusi voze istom izmijenjenom trasom!

Autobusi se na izmijenjenom dijelu trase zaustavljaju na svim usputnim stajalištima, a istovremeno, stajališta Utinjska 5 i Lukoranska privremeno su ukinuta.
Početno - krajnje stajalište za skraćene polaske na relaciji Savski most - Sveta Klara - Savski most, uspostavljeno je u Utinjskoj ulici i to nasuprot kućnog broja 3 B, a ono je ujedno i prolazno obostrano stajalište u polascima do i od Čeha.

Cijenjene korisnike molimo za razumijevanje.