Zagrebački holding d.o.o.
Mapa weba Interno-prijava Kontakti
Javni prijevoz u Zagrebu
tramvajima, autobusima, uspinjačom i specijaliziranim vozilima
 
 

Završeni radovi na trasi linije 224


Završeni su radovi na Brestovečkoj cesti te će linija 224 (Dubec - Novoselec), od subote, 29. listopada, prometovati uobičajenom trasom.Autobusna linija 224 (Dubec - Novoselec), od utorka, 10. svibnja, bit će obustavljena zbog radova na dijelu Brestovečke ceste i to od raskrižja s Ulicom Miroslava Kraljevića do Brestovečke ceste, kod kućnog broja 177.

Kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost za stanovnike sjevernog dijela naselja Novoselec, uspostavit će se izvanredna autobusna linija Novoselečki trg - Dubec.

Autobusi će, zbog radova i obustave prometa, voziti alternativnim prometnim pravcem, odnosno dionicom: Novoselečki trg, Veliki Vrh, Ulicom Senščak, kroz Novoselečki put i Sunekovu ulicu, Dankovečkom ulicom i Ulicom Mate Lovraka, zatim Ulicom Vinka Žganeca, Ulicom Trnovčica, Ulicom Josipa Stadlera i Dubečkom ulicom do terminala Dubec.

Autobusi će se prilikom prolaska spomenutom trasom zaustavljati na usputnim stajalištima te u smjeru Novoselca i na privremeno uspostavljenom stajalištu Novoselački put 42, no nakon što prođu Ulicu Mate Lovraka nastavit će vožnju do autobusnog terminala u Dupcu bez dodatnog  zaustavljanja.

Korisnici autobusne linije 224 koji stanuju južno od zone radova, za svakodnevno putovanje mogu koristiti linije koje uobičajeno prometuju Zagrebačkom cestom

Cijenjene putnike molimo za razumijevanje.