Sponzorstva i donacije

Pravilnik kojim se propisuju načela, uvjeti, kriteriji i postupci dodjele sponzorstva i donacija u društvu Zagrebački električni tramvaj d.o.o. možete preuzeti u nastavku:
 
NAZIV SUBJEKTA KRATAK OPIS SPONZORSTVA
PUHAČKI ORKESTAR ZET
Sponzorstvo projekta „Harmonija glazbene povezanosti“ tijekom 2018. godine. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao tri (3) vožnje autobusima dana 02.-03.06.2018.g. (Međunarodni susret puhačkih orkestara), 30.06.2018.g. (manifestacija "Picokijada"), 10.11.2018.g. (Dekanovec), nabavu službene odjeće za članove Puhačkog orkestra ZET-a
UDRUGA BLANK
Sponzorstvo za potrebe snimanja filma „ZAGREBAČKI EKVINOCIJ“  u tramvaju tip KT4 i autobusu od 10. do 11. svibnja 2018. godine. 
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL "ČAROBNA FRULA"
Sponzorstvo 4. Međunarodnog dječjeg festivala Čarobna frula, Zagreb 2018.g. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao vožnju Veselim Božićnim tramvajem dana 02.12.2018.g. za grupu djece sudionika  i njihovu pratnju.
CENTAR ZA REHABILITACIJU SILVER
Sponzorstvo obilježavanja 10. godišnjice djelovanja centra SILVER. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao zakup i oslikavanje tramvaja TIP KT4 u svrhu promoviranja programa socijalizacije pasa pomagača - proces školovanja (psi vodići, terapijski psi i rehabilitacijski psi) koji pomažu u rehabilitaciji osobama s invaliditetom i djeci s teškoćama u razvoju. 
HRVATSKI CRVENI KRIŽ
Sponzorstvo 140. obljetnice djelovanja Hrvatskog Crvenog križa. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao zakup (6 mjeseci) s aplikacijom jedne jumbo reklame na zadnjoj strani autobusa  i jedne jumbo reklame na tramvaju KT4.
ATLETSKI KLUB  DINAMO - ZRINJEVAC
Sponzorstvo IAAF World Challenger Zagreb 2018.,  68. Memorijal Borisa Hanžekovića 04. rujna  2018. godine. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao prijevoz sudionika natjecanja autobusima i turističkim vlakićem, te jednokratno postavljanje privjesnica u tramvajima. 
ZAGREBAČKI ATLETSKI SAVEZ
Sponzorstvo 27. ZAGREBAČKI MARATON 14. listopada 2018. godine. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao vožnju javnim gradskim prijevozom ZET-a  za 400 sudionika u oba smjera uz predočenje startnog broja. (Pojedinačna karta za 30 minuta)
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU
Sponzorstvo obilježavanja početka 350. akademske godine Sveučilišta u Zagrebu. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao zakup, apliciranje i održavanje promidžbene poruke na jednom tramvaju tip T4B4 uključujući staklene površine s apliciranom promidžbenom porukom „Obilježavanje početka 350. akademske godine“  na rok zakupa od godinu dana
FILOZOFSKI FAKULTET U ZAGREBU, KLUB STUDENATA POVIJESTI - ISHA ZAGREB
Sponzorstvo međunarodnog seminara na temu (Re)making Europa u Zagrebu od 8-14. sIječnja 2018. godine. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao sedmodnevne karte u javnom gradskom prometu, sedam dana za 40 sudionika .
MINISTARSTVO PRAVOSUĐA
Sponzorstvo 11. Međunarodne konferencije o elektroničom nadzoru u Zagrebu dana 17.4.2018.g.  U sklopu sponzorstva ZET je osigurao vožnju pet (5) autobusa Gradom Zagrebom za potrebe prijevoza 250 sudionika konferencije .
INTERFILM d.o.o.
Sponzorstvo za potrebe snimanja filma "Država" u tramvaju tip 2200 dana 5.1.2018. godine.
VIROEXPO d.o.o.
Sponzorstvo 23. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2018. koji se održava u Virovitici dana 23.-25.2.2018. godine, što ukljućuje vožnju sudionika "VIROEXPO 2018" turističkim vlakićem MTV1 .
AUTO KLUB "INA DELTA"
Sponzorstvo manifestacije "44. INA DELTA RALLY" u Zagrebu dana 8. i 9.6.2018. U sklopu sponzorstva ZET je sigurao autobusni prijevoz članova HSPD "Podgorac" iz Gračana na relaciji Gračani - Novi Zagreb - Gračani.
UDRUŽENJE SLIJEPIH ESPERANTISTA HRVATSKE
Sponzorstvo 84. Međunarodnog kongresa slijepih esperantista koji se održavao od 7. do 14. srpnja 2018. godine u Zagrebu. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao vožnju dva (2) autobusa Gradom Zagrebom za potrebe prijevoza 60 sudionika kongresa (slijepih osoba i njihovih pratitelja) dana  9. i 12.7.2018.g. i 40 sedmodnevnih karata u javnom gradskom prometu,  od 7.-14. srpnja 2018. godine.
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU EKONOMSKI FAKULTET
Sponzorstvo 2nd EurOMA DANUBE Journal Publisching Workshop, "GETTING IT PUBLISHED IN OM/SCM". U sklopu sponzorstva ZET je sigurao prijevoz 40 sudionika 2nd EurOMA radionice turističkim autobusom (CABRIO) dana 13.9.2018.g. 
                                                                                                                                                                                                                                                                UKUPNO - 350.788,80 kn
 


Odobrene donacije u 2018. godini
 
NAZIV SUBJEKTA OPIS PROJEKTA / DONACIJE
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA ZET-a
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 18.11.2018.g. za potrebe sudjelovanja u koloni sjećanja u Škabrnji,  na relaciji Zagreb - Škabrnja - Zagreb s polaskom u jutarnjim i povratkom u večernjim satima.
OPĆINA MARIJA BISTRICA
Donacija u vidu prijevoza tri (3) autobusa na Advent u Mariju Bistricu dana 22. i 23.12. 2018.g. na relaciji Grad Zagreb - Marija Bistrica - Grad Zagreb
GRAD ZAGREB GRADSKI URED ZA BRANITELJE Donacija u vidu izvanredne vožnje 4 (četiri) autobusa za potrebe prijevoza sudionika "XXI Susreti za Rudija" dana 13.5.2018. godine koju organizira Grad Zagreb od južnog parkinga zgrade Gradske uprave (Trg Stjepana Radića 1) do Gornje Stubice  i natrag. 
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA ZET-a
Donacija Microsoft Office-a i antivirusnog programa.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA ZET-a
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 26.5.2018.g. za potrebe odavanja počasti poginulom branitelju iz Domovinskog rata - radniku ZET-a, Ivanu Franjiću u Rami (BiH), na relaciji Zagreb - Rama (BIH) - Zagreb s polaskom u jutarnjim  i povratkom u večernjim satima.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA ZET-a
Donacija u vidu izvanrednog prijevoza 2 (dva) autobusa dana 9.6.2018.g. za potrebe obilaska spomen obilježja na području Okučana na relaciji Zagreb -Okučani - Zagreb s polaskom u jutarnjim  i povratkom u večernjim satima.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA ZET-a
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 5.8.2018.g. za potrebe posjeta Kninu povodom Dana pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja na relaciji Zagreb -  Knin - Zagreb s polaskom u jutarnjim  i povratkom u večernjim satima.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA ZET-a
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 18.8.2018.g. za potrebe odavanja počasti poginulom branitelju iz Domovinskog rata - radniku ZET-a Ivici Lučiću u Zagrađu pokraj Požege na relaciji Zagreb - Zagrađe, Požega - Zagreb s polaskom u jutarnjim  i povratkom u večernjim satima.
MEĐUNARODNI NOVINARSKI ŽIRI
(International Minibus, Bus and Coach of the Year jury)
Donacija u vidu domaćinstva - pokroviteljstva ZET-a za održavanje manifestacije BUS EURO TEST 2018 ZAGREB, CROATIA, koju organizira  Međunarodni novinarski žiri pod punim nazivom: International Minibus, Bus and Coach of the Year jury. ZET će osigurat do šest (6)  parkirnih mjesta za autobuse u garaži Podsused u razdoblju od 20.5.2018. do 25.5.2018., te korištenje prostora restorana u Podsusedu za potrebe novinara u istom vremenskom razdoblju
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA ZET-a
Donacija u vidu Izvanredne vožnje autobusom dana 8.9.2018.g. na prvo zavjetovano hodočašće i odavanje počasti poginulim braniteljima iz Domovinskog rata na području Bapske na relaciji Zagreb - Bapska - Zagreb s polaskom u jutarnjim  i povratkom u večernjim satima.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA ZET-a
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 11.10.2018.g. za potrebe odavanja počasti poginulom branitelju iz Domovinskog rata - radniku ZET-a Đuri Haramusteku u Prnjarovcu kod Čazme na relaciji Zagreb - Čazma - Zagreb s polaskom u jutarnjim  i povratkom u večernjim satima.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA ZET-a
Donacija u vidu izvanredne vožnje 3 (tri) autobusa dana 10.11.2018.g. za potrebe obilaska spomen obilježja na području grada heroja Vukovara na relaciji Zagreb - Vukovar - Zagreb s polaskom u jutarnjim  i povratkom u večernjim satima.
XVIII. GIMNAZIJA
Donacija u vidu vožnje javnim gradskim prijevozom (autobus, tramvaj, Uspinjača) za 16 učenika i 2 profesora iz Niederkassela, Njemačka,  koji su u posjetu XVIII. gimnaziju u gradu Zagrebu od 9.-16.9.2018.godine.
DJEČJI VRTIĆ TATJANE MARINIĆ
Donacija u vidu izvanredne vožnje autobusom za 20 djece i 5 odgajatelja DV Tatjane Marinić (Pavlinovićeva 8) do Ureda predsjednice (Pantovčak 241) dana 27.10. 2018.g., a povodom dana otvorenih vrata Ureda predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović .
GRAD KORČULA
Donacija jednog rashodovanog autobusa marke MAN SL 283 - GB 73, godina proizvodnje 2004.  Gradu Korčuli 
GRAD DRNIŠ
Donacija  jednog rashodovanog autobusa marke MB O 530 - GB 666, godina proizvodnje 2004. Gradu Drnišu
GRAD BENKOVAC
Donacija  jednog rashodovanog autobusa marke MAN RHC 414 - GB 5, godina proizvodnje 2003. Gradu Benkovcu

UKUPNO: 308.996,50 kn
 


Prihvaćena sponzorstva u 2019. godini
 
NAZIV SUBJEKTA KRATAK OPIS SPONZORSTVA
USTANOVA UPRAVLJANJE SPORTSKIM OBJEKTIMA
49. MALONOGOMETNI TURNIR KUTIJA ŠIBICA 2019.
zakup, izradu, apliciranje  i održavanje promidžbene
poruke na 5 tramvaja i 5 autobusa
ATLETSKI KLUB DINAMO - ZRINJEVAC
IAAF WORLD CHALLENGE ZAGREB 2019 69. MEMORIJAL BORISA HANŽEKOVIĆA
prijevoz sudionika natjecanja autobusima i vožnju javnim gradskim prijevozom - tramvajem
HRVATSKO MUZEJSKO DRUŠTVO
KULTURNA MANIFESTACIJA NOĆ MUZEJA 2019.
prijevoz turističkim tramvajem, sa tri mini autobusa i jednim solo autobusom
HRVATSKI SKIJAŠKI SAVEZ
AUDI FIS Ski World Cup "Snow Queen Trophy" 2019 - ZAGREB/SLJEME - prijevoz gledatelja na Sljeme na dane natjecanja: 20 autobusa i 35 autobusa te dežurstvo dizalica na dane obje utrke
ZAGREBAČKI ORKESTAR ZET
GODIŠNJI PROGRAM ZAGREBAČKI ORKESTAR ZETA 2019.
godišnji javni prijevoz za članove, uniforme i tri vožnje autobusima
ATLETSKI KLUB MAKSIMIR
ZAGREB 21
prijevoz trkaća od starta i do mjesta izmjene štafeta i natrag.
ZAGREBAČKI ATLETSKI SAVEZ
28. ZAGREBAČKI MARATON
Vožnju javnim gradskim prijevozom ZET-a za 400 sudionika
MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL RAZIGRANE NOTE
5. MEĐUNARODNI DJEČJI FESTIVAL RAZIGRANE NOTE 2019
Vožnja Veselim Božičnim tramvajem za 80 osoba
MUZEJ PRIGORJA SESVETE
EUROPSKI TJEDAN MOBILNOSTI 2019 „DAN OTVORENIH VRATA ARHEOLOŠKOG NALAZIŠTA KUZELIN“
Prijevoz posjetitelja manifestacije autobusom .
VIROEXPO D.O.O.
24. MEĐUNARODNI SAJAM VIROEXPO 2019.
Prijevoz posjetitelja turističkim vlakićem
ZAGREBAČKO KAZALIŠTE MLADIH
PROJEKT "VRIJEME - TIME"
Prijevoz gledatelja predstave tramvajem
                                                                                                                                                                                                                                                               UKUPNO: 666.015,25 knOdobrene donacije u 2019. godini
 
NAZIV SUBJEKTA OPIS PROJEKTA/DONACIJE
   
DIPLOMATSKI URED AMBASADE AUSTRALIJE
Stara oznaka za broj linije na tramvajima
PODRAVSKO SRCE
POTPORA PROJEKTU TERENSKE NASTAVE ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU
prijevoz
DJEČJI KLUB DALMALINO
PROJEKT IGRAMO SE
prijevoz
DJEČJI KLUB DALMALINO
DALMALINO UVESELJAVA DJECU 2019.
prijevoz
DOM ZA STARIJE OSOBE TREŠNJEVKA
SVJETSKI DAN PLESA ZA DJECU DV BAJKA
VJEROUČITELJICA IZ GRADA VELIKA GORICA TIHANA OPETUK ŽIVKOVIĆ
GODIŠNJI STUDENTSKI PRETPLATNI KUPON
prijevoz javnim gradskom prijevozom u 1. zoni Grad Zagreb i 2. zoni Grad Velika Gorica
RADNIK ZET-A IVICA BADEK
GODIŠNJI OSNOVNOŠKOLSKI PRETPLATNI KUPON
prijevoz javnim gradskom prijevozom u 1. zoni Grad Zagreb + HŽ
JAVNA USTANOVA ZBIRNIH UMJETINA ANTE I WILTRUDA TOPIĆ MIMARA
demontaže jednog (1) transparenta
MINIPOLIS D.O.O.
donacijom starih i neispravnih tramvajskih dijelova
SINDIKAT HRVATSKOG VOZAČA
GENERALNA SKUPŠTINA MEĐUNARODBE ORGANIZACIJE VOZAČA
prijevoz
MEĐUNARODNA FUNDACIJA TOŠE PROESKI - KRUŠEVO
MEĐUNARODNI ULTRA MARATON POSVEĆEN TOŠI PROESKOM
prijevoz
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
SPOMEN OBILJEŽJA DANA POBJEDE, DANA DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI
 I DANA HRVATSKIH BRANITELJA U KNINU
prijevoz
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
HODOČAŠĆE GOSPI OD SUZA U PLETERNICI
prijevoz
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
ODAVANJE POČASTI POGINULOM BRANITELJU DOMOVINSKOG RATA -
RADNIKU ZET-A IVICI LUCIĆU - prijevoz
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
OBILJEŽAVANJE GODIŠJICE POGIBLJE PRVOG HRVATSKOG
REDARSTVENIKA JOSIPA JOVIĆA - prijevoz
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
ODAVANJE POČASTI POGINULOM BRANITELJU DOMOVINSKOG RATA -
RADNIKU ZET-A IVANU FRANJIĆU - prijevoz
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
OTKRIVANJE SPOMENIKA POGINULOM BRANITELJU DOMOVINSKOG RATA -
RADNIKU ZET-A BOŽI SEDAKU - prijevoz
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
SUDJELOVANJE UDRUGE U KOLONI SJEĆANJA U ŠKABRNJI
prijevoz
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
uslugu popravka i tapeciranja stolaca
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
prijevozom povodom odavanja počasti žrtvama iz Domovinskog rata u Vukovaru
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
SPOMEN OBILJEŽJA NA PODRUČJU GRADA VUKOVARA
prijevoz sa tri autobusa
                                                                                                                                                                                                                                                                   UKUPNO: 66.494,50 kn
 


Prihvaćena sponzorstva u 2020. godini
 
NAZIV SUBJEKTA OPIS PROJEKTA/DONACIJE
   
HRVATSKI SKIJAŠKI SAVEZ
Sponzorstvo Audi FIS Svjetskog kupa "SNOW QUEEN TROPHY" 2020. (Zagreb/Sljeme) dana 04. i 05.01.2020.g. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao vožnju autobusima i dežurstvo dizalice
HRVATSKO MUZEJSKO DRUŠTVO
Sponzorstvo NOĆI MUZEJA 2020 u Zagrebu dana 31.01.2020.g.  U sklopu sponzorstva ZET je osigurao prijevoz posjetitelja manifestacije turističkim tramvajem, solo autobusom i mini autobusima (3)
TURISTIČKA ZAJEDNICA PODRUČJA DONJA STUBICA
I GORNJA STUBICA
Sponzorstvo manifestacije "Seljačka buna - Bitka kod Stubuce 2020." koja se održava u Donjoj Stubici dana 08.02.2020. godine što uključuje prijevoz autobusima (4) na relaciji Zagreb - Donja Stubica
ETNOGRAFSKI MUZEJ
Sponzorstvo "Izložba Hrvati - ljudi iza mita, Janko Šajatović Krabat i hrvatske garde u Europi". U tu svrhu ZET je osigurao montažu - demontažu jednog (1) transparenta
ATLETSKI KLUB  DINAMO - ZRINJEVAC  
Sponzorstvo "World Athletics Continental Tour Gold Level Zagreb,  70. Memorijal Borisa Hanžekovića" dana 14.-15.09.2020.g. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao prijevoz sudionika natjecanja autobusima i vožnju javnim gradskim prijevozom - tramvajem
UDRUGA POGLED IZ NOVOG KUTA (P.I.N.K. life)
Sponzorstvo manifestacije "Dan plave zvijezde"  dana 06.06.2020.g. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao prijevoz članova manifestacije turističkim autobusom
TAE KWON DO KLUB JASTREB
Sponzorstvo manifestacije "8. Otvoreno europski prvenstvoTeakwondoa (ECC)" dana 18.-27.11.2020.g. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao prijevoz sudionika prvenstva autobusom
ZAGREBAČKI ORKESTAR ZET-a
Sponzorstvo "Godišnji program rada ZOZ-a“ 2020., što uključuje godišnji javni prijevoz za članove, cipele kao sastavni dio službene odjeće članovima orkestra, puhačke instumente i dvije vožnje autobusima
PLESNI CENTAR ZAGREPČANKE I DEČKI
Sponzorstvo za potrebe snimanje glazbenog spota dana 18.06.2020.g. u Uspinjači
UKUPNO: 502.054,68 kn
 
 


Odobrene donacije u 2020. godini
 
NAZIV SUBJEKTA OPIS PROJEKTA/DONACIJE
   
MINISTARSTVO VANJSKIH I EUROPSKIH POSLOVA
Donacija u vidu usluge oslikavanje tramvaja za potrebe projekta "Snažna Europa u svijetu punom izazova" u doba Presjedanje RH Vijećem EU od 01.01.-30.06.2020. godine i Grada Zagreba glavnog grada Europe.
GRAD ZAGREB
Donacija u vidu novčanih sredstava za saniranje posljedica od razornog potresa koji je pogodio Grad Zagreb dana 22.03.2020. godine
VATROGASNA ZAJEDNICA GRADA ZAGREBA Donacija u vidu oslikavanje tramvaja za potrebe projekta "150 godina vatrogastva u Gradu Zagrebu" koja se obilježava u 2020. godini.
GRAD ZAGREB
Donacija u vidu pomoć pri kupnji građevinskog materijala za obnovu gradske četvrti nakon razornog potresa 22.03.2020.g. u Gradu Zagrebu
SEKUNDE DIGITAL j.d.o.o.
Donacija u vidu usluge za potrebe snimanja promo videa Araund Zagreb dana 14.07.2020.g. za Turističku zajednicu grada Zagreba u Uspinjači 
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 5.8.2020.g. za potrebe posjeta Kninu povodom Dana pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja na relaciji Zagreb -  Knin - Zagreb.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 16.8.2020.g. za potrebe obilježavanja godišnjice pogibelji branitelja radnika ZET-a Ivice Lucićau Zagređu na relaciji Zagreb -  Požega - Zagreb.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 03.10.2020.g. za potrebe obilježavanja godišnjice pogibelji branitelja radnika ZET-a Đure Haramusteka u Prnjarovac na relaciji Zagreb -  Čazma - Zagreb.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 18.11.2020.g. za potrebe sudjelovanja članova Udruge u koloni sjećanja na relaciji Zagreb -  Škabrnja- Zagreb.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 18.11.2020.g. za potrebe sudjelovanja članova Udruge u koloni sjećanja na relaciji Zagreb -  Vukovar- Zagreb.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu pomoć obiteljima poginulih hrvatskih branitelja za čišćenje i uređenje grobnih mjesta.
KRIJESNICA - udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima
Donacija u vidu usluge za postavljanje zastavica i zlatnih vrpca na tramvaje za potrebe projekta "Mjesec osvješćavanja o malignim bolestima dječje dobi" rujan 2020. dana 23.-27.09.2020.g.
 

 
UKUPNO: 2.847.938,00 kn


Prihvaćena sponzorstva u 2021. godini
 
NAZIV SUBJEKTA OPIS PROJEKTA/DONACIJE
   
ZDRAVSTVENO VELIUČILIŠTE
Sponzorstvo „55. obljetnice od osnutka Zdravstvenog veleučilišta“ dana 23. travnja 2021. g. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao zakup, apliciranje i održavanje promidžbene poruke na jednom tramvaju tip TMK 2200 uključujući staklene površine s apliciranom promidžbenom porukom „55 Godina ZVU - ZDRAVSTVENO VELEUČILIŠTE - MCMLXVI“  na rok zakupa od 5 (pet) mjeseci.
HRVATSKI SPORTSKI SAVEZ GLUHIH
Sponzorstvo „Europskog rukometnog prvenstva gluhih 2021 - Zagreb“  od 18. do 27. lipnja 2021.g.  U sklopu sponzorstva ZET je osigurao je dva (2) solo autobusa i dva (2) školska autobusa za prijevoz sudionika prvenstva.
HRVATSKO DIJABETIČKO DRUŠTVO
Sponzorstvo „Svjetskog dana šećerne bolest“ obljetnica. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao apliciranje i zakup dvije jumbo bočne promidžbene poruke na jednom tramvaju tip KT4  na rok zakupa od 1 (jednog)  mjeseca.
MAŽURETKINJE GRADA ZAGREBA
Sponzorstvo „Okupljanje mažuretkinja Europe“  od 25. do 26. rujna 2021.g.  U sklopu sponzorstva ZET je osigurao izvanrednu vožnju tramvajem sudionica festivala Okupljanje mažuretkinja Europe dana 26.09.2021.g.
ZAGREBAČKI ORKESTAR ZET-a
Sponzorstvo "Godišnji program rada ZOZ-a“ 2021.-2023., što uključuje za 2021.g. godišnji javni prijevoz za članove, tiskanje monografije, puhačke instumente i pet vožnji autobusima
 
UKUPNO: 457.431,11  kn

Odobrene donacije u 2021. godini
 
NAZIV SUBJEKTA OPIS PROJEKTA/DONACIJE
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje autobusima dana 18.11.2021.g.  povodom sudjelovanja u koloni sjećanja u Vukovaru.
ZAGREBAČKA ZAKLADA ZA POMOĆ OSOBAMA
OBOLJENIMA OD CEREBROVASKULARNIH BOLESTI
Donacija novčanih sredstava umjesto kupnje cvijeća i svijeća povodom smrti predstavnika Grada Zagreba u Skupštini Trgovačkog društva Zagrebačkog električnog tramvaja, gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića
MUP RH POLICIJSKA AKADEMIJA
Donacija u vidu rabljenih tračnica (željezo otpadno) i sajle (čelično uže) za potrebe MUP-a i MORH-a u svrhu edukacije djelatnika u specijalizaciji iz protueksplozijske zaštite u mjesecu svibnju 2021. g.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 29.05.2021.g. povodom obilježavanja godišnjice pogibelji branitelja radnika ZET-a Ivana Franjića u Ramu (BiH).
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje autobusima dana 26.06.2021.g. povodom sudjelovanja u obilasku spomen obilježja na području gradova Otočca i Gospića.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 5.8.2021.g. za potrebe posjeta Kninu povodom Dana pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 19.8.2021.g. za potrebe odavanja počasti poginulom hrvatskom branitelju ZET-a Ivici Luciću u Pleternicu.
 
 

 
UKUPNO: 39.136,25 kn
 
Prihvaćena sponzorstva u 2022. godini
 
NAZIV SUBJEKTA KRATKI OPIS SPONZORSTVA
   
HRVATSKI SAVEZ BOĆANJA OSOBA S INVALIDITETOM
Sponzorstvo „Zagreb 2022 World Boccia International Challenger“ koje se održava od 02. do 09. travnja 2022. g. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao pet (5) zglobnih autobusa za prijevoz sportaša s najtežim invaliditetima i njuhovu pratnju.
ZAGREBAČKI ORKESTAR ZET-a
Sponzorstvo "Godišnji program rada ZOZ-a“ 2021.-2023., što uključuje za 2022.g. godišnji javni prijevoz za članove, restoranske usluge, tiskanje monografije, putovanje Svetom Ocu u Vatikan/Rim i jedna vožnja autobusom.
 
UKUPNO: 218.109,80  kn
što iznosi 28.948,14 EUR (tečaj 7,53450)

  
Odobrene donacije u 2022. godini
NAZIV SUBJEKTA OPIS PROJEKTA/DONACIJE
HRVATSKI CARITAS
Donacija u vidu postavljanja privjesnica za program "Za 1000 radosti" u vozilima ZET-a od dana 21.11. do 02.12.2022.g.
UDRUGA DJECE ZA BOLJI SVIJET
Donacija u vidu izvanredne vožnje autobusom dana 22.09.2022..g. 30 učenika OŠ bana Josipa Jelačića - Podsused na izlet do donje postaje žičare 
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom i autobusima dana:
- 28.05.2022.g. povodom obilježavanja godišnjice pogibelji branitelja radnika ZET-a Ivana Franjića u Ramu (BiH)
- 18.06.2022.g. povodom posjeta spomen Obilježjima u Vinkovcima
- 5.8.2022.g. za potrebe posjeta Kninu povodom Dana pobjede, Domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja
- 16.8.2022.g. za potrebe odavanja počasti poginulom hrvatskom branitelju ZET-a Ivici Luciću u Pleternicu
- 06.10.2022.g. povodom odavanja počasti poginulom hrvatskom branitelju radniku  ZET-a Đuri Haramusteku u Prnjarovac pokraj Čazme
- 12.11.2022.g. za potrebe posjeta spomen obilježjima iz domovinskog rata u Vukovaru
- novčana sredstava za pomoć 12 obitelji hrvatskih branitelja za čišćenje i uređenje grobnih mjesta
                                                          
UKUPNO: 56.474,05  kn
što iznosi 7.495,39 EUR (tečaj 7,53450)Prihvaćena sponzorstva u 2023. godini
 
NAZIV SUBJEKTA KRATAK OPIS SPONZORSTVA VRIJEDNOST
SPONZORSTVA
HRVATSKI SKIJAŠKI SAVEZ
Sponzorstvo utrke Audi FIS Ski World Cup „Snow Queen Trophy“ 2023 - Zagreb/Sljeme dana 04. i 05. siječnja 2023. godine u Zagrebu. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao korištenje kabine žičare i garaže, izvanrednu vožnju autobusima i dežurstvo dizalica ukupne vrijednosti 25.497,74 EUR.
25.497,74 EUR
HRVATSKO MUZEJSKO DRUŠTVO
Sponzorstvo 18. kulturne manifestacije NOĆI MUZEJA 2023 u Zagrebu na temu "Muzeji su važni!" dana 27.01.2023.g.  U sklopu sponzorstva ZET je osigurao korištenje uspinjače, izvanrednu vožnju mini autobusima, autobusom i turističkim tramvajem ukupne vrijednosti 3.561,51 EUR. 
 3.561,51 EUR
HRVATSKI BOCCIA SAVEZ - HBS
Sponzorstvo "Zagreb 2023 World Boccia International Challenger" od dana 25.03. do 0.04.2023.g. U sklopu sponzorstva ZET je osigurao tri (3) zglobna autobusa za vožnju na relaciji hotel International do Doma sportova po potrebi ukupne vrijednosti 10.078,60 EUR.  
10.078,60 EUR
ZAGREBAČKI SVEUČILIŠNI ŠPORTSKI SAVEZ
Sponzorstvo "Europskog sveučilišnog prvenstva u borilačkim sportovima 2023."  od dana 19. do 24.07. 2023.g.  U sklopu sponzorstva ZET je osigurao 2 (dva) zglobna autobusa i 1 (jedan) solo autobus za prijevoz sudionika prvenstva od Zračne luke dr. Franjo Tuđman (transfer) do Studenskog doma „Stjepan Radić“ i sportskih dvorana po potrebi ukupne vrijednosti 9.590,84 EUR.
9.590,84 EUR
ZAGREBAČKI ORKESTAR ZET-a
Sponzorstvo "Godišnji program rada ZOZ-a“ 2021.-2023., što uključuje za 2023.g. godišnji javni prijevoz za članove, dvije vožnje autobusima, notni materijal, snimanje i izdavanje nosača zvuka, promo materijal, oprema za prostorije, glazbena oprema i pribor, servis instrumenata i dopuna uniformi ukupne vrijednosti 29.358,11 EUR.
29.358,11 EUR
KINOTEKA D.O.O.
Sponzorstvo "Nešto je jače od mene - priča o Draženu Petroviću". U sklopu sponzorstva ZET je osigurao 1 (jedan) tramvaj tip T4B4 za potrebe snimanja filmskih kadrova dana 15. listopada 2023. godine u  ZET-u Pogonu Dubrava/okretište tramvaja Mihaljevac ukupne vrijednosti 2.239,65 EUR. 
2.239,65 EUR

UKUPNO: 80.326,45  EUROdobrene donacije u 2023. godini
 
NAZIV SUBJEKTA OPIS PROJEKTA/DONACIJE VRIJEDNOST  DONACIJE
ŠKOLSKI SPORTSKI SAVEZ GRADA ZAGREBA
Donacija u vidu izvanredne vožnje žičarom u oba smjera dana 09. i 10.03.2023.g. za sudionike i voditelje programa „Prvenstvo Grada Zagreba u skijanju“ na Sljemenuukupne vrijednosti 1.709,62 EUR.
1.709,62 EUR
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA RH
Donacija u vidu izvanredne vožnje žičarom dana 06.09.2023.g. za 38  sudionike natjecanja „Štit domovine 2023“ ukupne vrijednosti 201,78 EUR. 
201,78 EUR
UDRUGA DRAMSKI STUDIO SLIJEPIH I SLABOVIDNIH
 "NOVI ŽIVOT"
Donacija starih i neispravnih tramvajskih dijelova za stvaranje scenografije za predstavu "Varijacije"ukupne vrijednosti 188,75 EUR.  
188,75 EUR
UNICEF, Fond Ujedinjenih naroda za djecu
Ured u Republici Hrvatskoj
Donacija u vidu postavljanja privjesnica u vozilima ZET-a od dana 27.11. do 01.12.2023. i 11.12. do 15.12.2023. godine ukupne vrijednosti 1.700,00 EUR. 
1.700,00 EUR
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 31.03.2023.g. povodom sudjelovanja u obilježavanju redarstvene akcije Plitvice i odavanju počasti prvom poginulom hrvatskom redarstveniku Josipu Joviću ukupne vrijednosti 298,64 EUR.
298,64 EUR
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 27.05.2023.g. povodom odavanja počasti poginulom hrvatskom branitelju radniku ZET-a Ivanu Franjiću u Rami (BiH) ukupne vrijednosti 215,68 EUR. 
215,68 EUR
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje autobusima dana 17.06.2023.g. povodom posjeta spomen obilježjima iz Domovinskog rata u Osijeku ukupne vrijednosti 1.327,23 EUR. 
1.327,23 EUR
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 05.08.2023.g. povodom sudjelovanja u obilježavanju VRO-a OLUJA ukupne vrijednosti 298,62 EUR. 
298,62 EUR
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 16.08.2023.g. povodom odavanja počasti poginulom hrvatskom branitelju ZET-a Ivici Luciću u Zagrađu ukupne vrijednosti 298,63 EUR.  
298,63 EUR
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje kombi vozilom dana 16.08.2023.g. povodom odavanja počasti poginulom hrvatskom branitelju ZET-a Đuri Haramusteku u Prnjarovcu kod Čazme ukupne vrijednosti 298,63 EUR. 
298,63 EUR
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u vidu izvanredne vožnje autobusima dana 18.11.2023.g. povodom sudjelovanja članova Udruge branitelja ZET-a u koloni sjećanja u Škabrnji ukupne vrijednosti 1.416,80 EUR.
 1.416,80 EUR
UDRUGA BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
 ZAGREBAČKOG ELEKTRIČNOG TRAMVAJA
Donacija u isplati novčanih sredstava za pomoć 12 obitelji hrvatskih branitelja za čišćenje i uređenje grobnih mjesta ukupne vrijednosti 1.592,64 EUR 
1.592,64 EUR

UKUPNO: 9.547,02 EUR
 
Top