Usluge

Tramvajski prijevoz

Tramvajski prijevoz

Prijevoz putnika u Zagrebu je danas nezamisliv bez tramvaja koji više od stoljeća, kroz prošlost pa sve do danas, sigurno voze zagrebačkim ulicama na gotovo 120 kilometara pruge.

Kroz 15 dnevnih linija i četiri noćne godišnje se preveze više od 200 milijuna putnika.

U izborniku s desne strane doznajte više o trasama tramvajskih linija i voznom redu.
Autobusni prijevoz

Autobusni prijevoz

146 dnevnih i četiri noćne linije prometno povezuju područja Grada Zagreba, Velike Gorice i Zaprešića, a prijevoz putnika organiziran je i u općinama Bistra, Luka, Stupnik i Klinča Sela.

Pregledajte raspored dnevnih i noćnih linija u izborniku s desne strane!
Prijevoz osoba s invaliditetom

Prijevoz osoba s invaliditetom

Specijaliziranim vozilima svakodnevno se prevoze osobe s invaliditetom i djeca s teškoćama u razvoju na posao, fakultete, u školu, na rekreaciju i radnu terapiju.

Specijalizirana kombi vozila korisnicima su dostupna 24 sata dnevno.

Pravo na takav oblik prijevoza reguliran je posebnim pravilnicima.
Uspinjača

Uspinjača

Uspinjača, zagrebačka "Stara dama", neizostavni je simbol metropole, a nosi naslov najsigurnijeg sredstva javnoga prijevoza, jer u više od stoljeća vožnje nije zabilježena niti jedna nesreća.

Svake godine više od 1 000 000 građana i turista osjeti čari putovanja od Donjeg do Gornjeg grada.
Turistička ponuda

Turistička ponuda

Zagrebački javni prijevoz opravdano je jedan od gradskih simbola, prepoznatljiv u cijelome svijetu. Zbog toga aktivno sudjeluje i u turističkoj ponudi grada Zagreba atraktivnim vožnjama panoramskim autobusima, elektro vozilima, turističkim vlakićem za najmlađe, a za posebne prigode nudimo i mogućnost najma vozila ZET-a.

Školski prijevoz

Posebno prilagođenim autobusima, koji nadmašuju visoke propisane standarde Europske unije, ZET svakodnevno prevozi školsku djecu.
 
ZET organizira i prijevoz školske djece s mjestom prebivališta udaljenim od obrazovnih institucija do 3 kilometra za niže razrede osnovne škole, odnosno više od 5 km za više razrede. U školski autobusni prijevoz uključeno je 28 autobusa, koji su sukladno zakonskim odredbama prilagođeni prijevozu djece i u skladu su s visokim sigurnosnim standardima.
 
Prijevoz se organizira na temelju zahtjeva škola i Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, a u skladu s važećim zakonskim propisima.

Prevoze se učenici nižih razreda osnovnih škola kojima je prebivalište udaljeno do 3 kilometra od obrazovne institucije, odnosno više od 5 km za učenike viših razreda. 

Prijevoz se organizira na temelju zahtjeva škola i Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport. Na raspolaganju je čak 28 suvremenih autobusa.

Servis autobusa

U suvremenoj autobusnoj radionici svakodnevno se pružaju usluge servisa.

Na adresi Puljska b.b., stručno osoblje obavlja dijagnostiku vozila, popravke, lakiranje i ostale radove na gospodarskim vozilima i autobusima izvan jamstvenog roka, marke MAN i Mercedes.Ujedno, spomenuta radionica je i ovlašteni servis Voith automatskih mjenjača.

Za detaljnije informacije i konzultacije nazovite +385 1 365 18 12 

Nalazni ured

Korisnici naših usluga koji su u vozilima ili na prodajnim mjestima ZET-a, nažalost ostavili svoje osobne predmete, mogu se javiti u Nalazni ured u Ozaljskoj 105, svakim radnim danom od 7.30 do 15.00 sati.

Informacije  o izgubljenim, odnosno pronađenim stvarima svakodnevno se mogu dobiti i u Pozivnom centru na 072500400.

Predmeti se u ZET-u čuvaju 48 sati, nakon čega se, sukladno važećim propisima, šalju u Nalazni ured PU Zagrebačke u Heinzelovoj ulici 98.

Važno je reagirati što prije! U pronalaženju Vaših stvari znatno će nam olakšati podaci o vozilima kojima ste putovali. Pokušajte ih zapamtiti ili zapisati, kao i točno vrijeme i trasu putovanja.
Top