Tjedan ljubavi na žičari Sljeme
ZET ove godine za sve zaljubljene, organizira "Valentinovo u gondoli", a što će se održavati od ponedjeljka, 12. veljače do petka, 16. veljače.
 

Gondole će za ovu prigodu biti posebno dekorirane stvarajući bajkovitu atmosferu, a vožnja u visine i jedinstven pogled na grad Zagreb, postat će nezaboravni dio svake ljubavne priče.
 
Po dolasku na žičaru parove će dočekati šampanjac i još jedno ugodno iznenađenje - intiman ručak ili večera uz noćenje u Tomislavovom domu, ovisno u odabranom paketu.
 
Osim romantične vožnje žičarom, na Gornjoj postaji bit će postavljen i "photo point" u obliku srca, kao savršeno mjesto za posebne fotke za društvene mreže - jer, ako nije objavljeno na internetu, kao da se nije ni dogodilo, zar ne?
 
U prodaji će biti tri komercijalna paketa:

Paket 1 po cijeni od 32 eura uključuje prijevoz putnika žičarom i pjenušac za parove.
Paket 2 po cijeni od 80 eura uključuje prijevoz putnika žičarom, pjenušac za parove i ručak za dvije osobe u restoranu Tomislavov dom.
U Paket 3 uključen je prijevoz putnika žičarom, pjenušac za parove i smještaj za dvije osobe u Standard sobi na bazi jednog polupansiona (večera i doručak) u hotelu Tomislavov dom. Cijena je 135 eura.
 
Paket 1 u prodaji je na blagajnama žičare, dok je za Pakete 2 i 3, zbog provjere smještajnih kapaciteta, potrebno kontaktirati ZET putem e-mail adrese marketing@zet.hr ili pozivom na broj telefona 01/3651-669.
 
Šarm našeg Sljemena i romantična atmosfera u ukrašenim gondolama stvorit će trenutke koji će zaljubljenima zauvijek ostati u sjećanju. Stoga budite u našim gondolama ljubavlju obuZETi i pridružite se proslavi Dana zaljubljenih.

*Razdoblje u kojemu se može konzumirati ručak u Tomislavovom domu (Paket 2): od 12 do 15 sati.
*Vrijeme prijave i odjave gostiju koji bi koristili uslugu polupansiona (Paket 3) - prijava gostiju iza 14h, odjava idući dan do 10h. Vrijeme konzumacije večere: od 18 do 21 sat.

 
Top