Medalje Grada Zagreba na ponos ZET-a

31. svibnja 2020.

Medalje Grada Zagreba na ponos ZET-a

Medalje Grada Zagreba na ponos ZET-a

U povodu Dana grada Zagreba, 31. svibnja, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma održana je svečana dodjela priznanja Grada Zagreba istaknutim pojedincima, društvima i ustanovama.

Uz nazočnost najviših državnih uzvanika, gradonačelnik Milan Bandić uručio je Medalje Grada Zagreba i našim vrijednim ZET-ovcima, vozaču autobusa Josipu Poljaku i autogumaru Miljenku Bašicu te im ovim putem od srca čestitamo na ovom jedinstvenom priznanju.

Medalje su im uručene kao priznanje za provođenje zaštitnih preventivnih aktivnosti tijekom epidemije koronavirusa te pružanja pomoći nakon  potresa.

Poljak i Bašic istaknuli su se izrazito profesionalnim pristupom poslu te bespogovornim obavljanjem svih radnih zadataka i u najtežim okolnostima. Kolega Poljak je vozio izvanredne linije za vrijeme obustave javnog gradskog prijevoza, a kolega Bašic se stavio na raspolaganje za dezinficiranje vozila.

Kolega Josip Poljak se i obratio nazočnima te poručio kako Zagrepčanke i Zagrepčani, kao i gosti grada Zagreba i dalje mogu računati na ZET bez obzira na okolnosti poput koronavirusa i potresa.

Medalje koje su preuzeli svakako predstavljaju priznanje i svim ostalim vrijednim radnicima ZET-a koji svakodnevno daju svoj doprinos funkcioniranju javnog gradskog prijevoza te im svima ovim putem čestitamo i zahvaljujemo na njihovom zalaganju, a vjerujemo kako je ovo također i dodatna motivacija za daljnjim savjesnim i odgovornim svakodnevnim radom.


Top